Iubitei nu i-a plăcut cățelul și a vrut să-l vândă! Nimeni nu se aștepta la ce a scris bărbatul în anunț

Ultima actualizare:

    Anunțul bărbatului a șocat-o pe iubita luifoto: Distractify
Anunțul bărbatului a șocat-o pe iubita luifoto: Distractify

Iubita lui l-a rugat să-și vândă câinele, iar pentru a-i face pe plac, bărbatul a publicat un anunț comercial pe un site de vânzări. Ceea ce scria în anunț a șocat-o pe femeie, dar și pe ceilalți oameni care l-au văzut.

Bărbatul o avea pe Molly, o cățelușă din rasa Beagle, de mult timp și ținea foarte mult la ea. Când iubita lui i-a spus că nu o suportă și că trebuie să o vândă, a scris imediat un anunț de vânzare, însă ceea ce scrie la sfârșitul anunțului a revoltat-o pe femeia în vârstă de 30 de ani.

Iubitei mele nu îi place de cățelușa mea din rasa Beagle, Molly. Așadar, trebuie să îi găsesc un alt cămin. Este de rasă pură, provine dintr-o zonă bogată și o am de patru ani. Îi place să se joace. Nu este dresată în totalitate. Are părul lung, deci necesită multă îngrijire, în special în ceea ce privește unghiile, însă îi place foarte mult procesul de îngrijire a acestora. Stă trează toată noaptea și schiaună, dar doarme atunci când muncesc. Mănâncă numai cea mai bună și cea mai scumpă mâncare. Nu te va saluta niciodată la ușă după o zi grea și nici nu îți va oferi iubire necondiționată când ești trist. Nu mușcă, dar poate fi foarte rea.

Deci, este cineva interesat de iubita mea de 30 de ani, egoistă și interesată numai de bani? Veniți și o luați! Eu și cățelușa mea vrem să scăpăm de ea cât mai curând!”, a scris bărbatul în anunț.

Acesta a vrut să îi dea o lecție iubitei lui și să o învețe că nu trebuie niciodată să intervină în relația dintre un bărbat și cățelul/cățelușa lui. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net