Îţi dau 18.000 € să te plimbi! Cum să ai parte de o vacanţă de 5 luni gratis

Ultima actualizare:

    O companie canadiană angajează  două persoane într-o aventură în munţiFoto: 123rf
O companie canadiană angajează două persoane într-o aventură în munţiFoto: 123rf

O slujbă de vis! Compania Woods Canada plăteşte regeşte două persoane să se plimbe şi să admire peisajele splendide din munţi. Cei care vor fi selectaţi vor avea de parcurs 17.000 kilometri.

Ce poate să fie mai minunat decât să te plimbi şi să mai fi şi plătit?! Doi norocoşi vor avea această şansă, dacă vor aplica pentru cele două slujbe propuse de Woods Canada. Compania le oferă un salariu de 18.000 de euro (circa 80.000 de lei), pentru o vacanţă în munţi de 5 luni, adică 3.600 de euro (circa 16.000 de lei) pe lună.

Doritorii slujbei de vis se pot înscrie pe site-ul firmei Woods, la secţiunea Dream Job, în echipă de doi, sau individual, trimiţând, până la 17 aprilie, un filmuleţ de 1 minut în care să explice de ce ar trebui să fie selectaţi. Cei aleşi vor avea de explorat Trans Canada Trail, cea mai lungă reţea de poteci montane din lume, care măsoară în total 17.000 de kilometri.

În contract, este prevăzut că viitorii angajaţi se vor plimba 6 zile din 7. Ei vor avea drept sarcină să-şi exprime impresiile, prin fotografii, înregistrări video şi însemnări în jurnale, despre punctele de interes întâlnite în cale. În fiecare săptămână, se va alege câte o destinaţie, cu scopul final de a acoperi cât mai mult din Trans Canada Trail în cele 5 luni de călătorie. Cei care vor fi selectaţi trebuie să se pregătească pentru o videoconferinţă sau interviuri care vor avea loc între 5 mai şi 11 mai 2015. Transportul va fi organizat şi plătit de Woods Canada cu suma de maximum 1.400 de euro (6.160 de lei). Plecarea în călătoria din munţi va începe la 12 mai.

Cerinţele slujbei de vis

  • Cei care aplică pentru slujbă trebuie să aibă experienţă în călătoriile pe munte, să ştie să înoate şi să practice canoe, să nu prezinte tulburări în condiţii de izolare.
  • Să fie sociabili şi buni comunicatori, să fie creativi şi dornici de a împărtăşi din experienţele trăite.
  • Să le placă şi să aibă experienţă în privinţa muncii în echipă şi totodată de conducere.
  • Să aibă experienţă în realizarea fotografiilor şi a imaginilor video, să cunoască două limbi, în primul rând limba engleză.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net