ISIS a zdrobit 250 de copii în mașini industriale de brutărie! Adulții au fost arși în cuptoare

Ultima actualizare:

    ISIS a măcelărit comunitățile de creștini din SiriaFoto: AFP
ISIS a măcelărit comunitățile de creștini din SiriaFoto: AFP

Detalii înfiorătoare! O mamă îndurerată a povestit cum grupul terorist ISIS i-a ucis fiul, alături de alți peste 200 de copii. Alice Assaf susține că băiatul ei a fost bătut și împușcat pentru că îl chema George și nu voia să accept un nume de musulmat. Copiii au fost zdrobiți în mașini industriale pentru brutărie, iar adulții au fost arși în cuptoare.

Alice Assaf susține că ISIS a măcelărit creștinii din Siria, zdrobind copiii în mașini industriale folosite la brutărie și arzând adulții de vii în cuptoare, potrivit cotidianului britanic Daily Mail. Băiețelul ei ar fi fost omorât pentru că îl chema George și nu voia să răspundă la un nume musulman. Alice s-a rugat cu ardoare de fiul ei să-și schimbe numele, dar copilul a refuzat. Băiatul a sfârșit bătut cu bestialitate și împușcat de militanții Statului Islamic.

Alice Assaf a povestit cum ea și fiul ei și-au cătutat refugiul în casa unui vecin musulman, care în cele din urmă i-a trădat. 

„După aceea, militanții au luat șase bărbați pe care i-a dus la brutărie și i-a ars de vii în cuptoare. Apoi, au prins 250 de copii pe care i-a zdrobit în mașinăriile industriale, acolo unde se prepară coca la brutărie”, a mărturisit Alice Assaf.î

Ultimele cuvinte ale băiatului ei au fost: „Nu vreau să mă ascund. Tu m-ai învățat să îl urmez pe Hristos oriunde, iar el a spus că oricine îl reneagă în fața oamenilor, în va renega și în Rai”. Femeia nu știe unde a fost îngropat fiul ei. 

Alice Assaf a reușit să fugă și să scape de jihadiști, dar alte familii nu au fost la fel de norocoase. Deși multe orașe din siriene au fost eliberate de grupul extremist ISIS, localnicii încă trăiesc cu frica teroriștilor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net