ISIS a pus o vestă cu explozibil pe un cățeluș! Momentul emoționant când animalul este salvat de rebeli

Ultima actualizare:

    Jihadiștii folosesc animalele pentru a-și ucide inamiciiFoto: captură video
Jihadiștii folosesc animalele pentru a-și ucide inamiciiFoto: captură video

Jihadiștii folosesc tot felul de metode inumane de a-și ucide inamicii. Militanții ISIS trimit copii sau animale cu veste pline de explozibil, în taberele rebelilor. Recent, un videoclip emoționant a făcut înconjurul lumii. În înregistrare, apare un cățeluș vizibil terifiat, pe spatele căruia se află mai multe sticle cu explozibili.

Rebelii sunt văzuți alinând câinele, în timp ce unul dintre ei explică faptul că animalul a fost folosit de către jihadiști cu intenția de a-i ucide. Din fericire, bomba a fost dezamorsată, iar cățelușul a scăpat cu viață. Luptătorii PMU, care fac parte din miliția finanțată de guvernul irakian, au declarat că animăluțul va fi trimis la grădina zoologică din Bagdad, „pentru a sta departe de război și de jihadiștiI ISIS”, potrivit metro.co.uk.

Gruparea teroristă ISIS a pierdut foarte mult din teritoriu. Acest fapt li se datorează armatelor irakiene, kurde, milițiilor Shia, luptătorilor americani, britanici, turci, arabi, ruși și sirieni. Jihadiștii recurg acum la noi metode de a-și recâștiga teritoriul pierdut. Teroriștii foleosesc drone pentru a arunca bombe asupra soldaților din Mosul, oraș pierdut recent de ISIS, care nu demult era considerat „capitala” Statului Islamic. 

Cu toate acestea, unele voci spun că videoclipul că animalul salvat nu ar trebui luat în seamă ca o informație adevărată, deoarece este făcut de rebeli. În orice caz, înregistrarea cu animăluțul terifiat a îngrozit o lume întreagă. Recent, ISIS a pozat, pentru o revistă de propagandă, cu pisici în brațe, pentru a-și „îmblânzi” imaginea și pentru a atrage mai mulți recruți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net