ISIS a executat doi ostatici

Ultima actualizare:

    Statul Islamic a executat doi bărbațiFoto: wsj.com
Statul Islamic a executat doi bărbațiFoto: wsj.com

Miercuri (18 noiembrie), militanții rețelei teroriste ISIS au executat doi ostatici, un chinez și un norvegian. Imagini cu cadavrele celor doi bărbați au fost publicate pe site-ul revistei Dabiq, principalul mijloc de propagandă al rețelei teroriste Stat Islamic. Ministerul de Externe al Norvegiei a refuzat să comenteze informațiile.

Premierul norvegian Erna Solberg, anunța în septembrie, că un bărbat în vâstă de peste 40 de ani, pe nume Ole Johan Grimsgaard Ofstad, era ostatic în Siria din luna ianuare. La rândul său, Beijingul semnalase că un cetățean chinez, Fan Jinghui era ostatic în Siria, potrivit Mediafax.

Și China semnalase că un cetățean chinez, pe nume Fan Jinghui era ținut ostatic în Siria. ISIS ocupă regiuni din Irak, nordul Egiptului, nordul Libiei și din Siria, unde a fost proclamat „califat islamic".

Din 2011, Siria se confruntă cu revolte reprimate violent și cu un conflict militar între serviciile de securitate subordonate președintelui Bashar al-Assad, forţele opoziţiei şi grupuri teroriste, inclusiv organizaţia sunnită Stat Islamic. Bilanţul crunt al conflictului depăşeşte 250.000 de morţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Un avion militar ucrainean a intrat în spațiul aerian al României  A fost interceptat și escortat pentru aterizare imediată la Baza 95 Aeriană Bacău jpeg
image
image
image
image
image
image
the emperor napoleon in his study at the tui jpg
Lacul Amara, zămislit dintr un vechi curs al Ialomiţei jpeg
image png
gradinile fermecate ale dragonilor colaj facebook jpg
parasutism MapN jpg
dan bittman
Elevă la examen - simulare evaluarea nationala - subiecte FOTO Inquam / George Călin
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net