A întârziat trei ore la serviciu și s-a produs un miracol!

Ultima actualizare:
Femeia a fost salvată într-un mod miraculos
Femeia a fost salvată într-un mod miraculos

O femeie a fost salvată într-un mod miraculos, după ce a căzut într-un lac înghețat, lângă Rezervorul Mantua, din Utah (SUA), duminică dimineață (29 noiembrie). Unul dintre angajații care se ocupă cu irigații a întârziat trei ore la serviciu, motiv pentru care a ajuns chiar în momentul în care s-a produs nefericitul eveniment. Bărbatul a observat că cineva a căzut în apă și fugit sa dea o mână de ajutor.

Thomas Braithwain este un operator de irigații care verifică zona Mantua în fiecare zi, la ora 6 dimineața. Cu toate acestea, duminică (29 noiembrie), bărbatul a ajuns cu trei ore mai târziu și a observat o femeie care căzuse în lac.  Aceasta încerca să își salveze câinii, însă a căzut și ea în apă. A avut un noroc incredibil că Thomas Braithwain a întârziat, altfel s-ar fi putut produce o tragedie, potrivit metro.co.uk.


    Femeia a fost salvată într-un mod miraculosFoto: captură video
Femeia a fost salvată într-un mod miraculosFoto: captură video

Brad Nelson, ofițer al Departamentului de Poliție din Mantua, a dezvăluit că femeia a căzut în apă într-o zonă unde nu există nici o casă și unde traficul este restricționat, deci a avut un noroc incredibil că a fost salvată la timp.  Astfel, Thomas Braithwain a fost omul potrivit la momentul potrivit. Femeia și cei doi căței ai ei au fost salvați și tratați la cele mai apropiate unități sanitare din zonă, apoi s-au dus acasă la doar câteva ore de la incident.

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net