Însărcinate conform programului? Măsura absurdă impusă de o companie chineză

Ultima actualizare:

    Femeile care rămân însărcinate în afara programului stabilit riscă să plătească amenzi uriașefoto: Hepta
Femeile care rămân însărcinate în afara programului stabilit riscă să plătească amenzi uriașefoto: Hepta

O companie chineză plănuiește să le impună femeilor angajate o măsură neobișnuită. Reprezentanții firmei vor să ca femeile din cadrul acesteia să ceară permisiunea înainte de a rămâne însărcinate.

Femeile din cadrul unei companii chineze riscă să plătească amenzi uriașe în cazul în care rămân însărcinate fără permisiunea reprezentanților firmei, informează businessinsider.com.

Potrivit politicii companiei, „numai angajatele căsătorite cu vechime de peste un an pot aplica o cerere pentru un loc în programul de planificare a nașterilor”. Mai mult, același document dictează faptul că angajații trebuie să urmeze foarte strict programul, iar cei care nu vor ține cont de acesta, vor fi amendați cu suma de 144 de euro.

Mai mult, cei care nu respectă aceste indicații nu vor mai fi luați în considerare pentru promovări sau premieri, iar bonusurile lor de la sfârșitul anului vor fi anulate, dacă sarcina le-a afectat munca.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net