Înjurături folosite în jurul lumii. Unele sunt foarte ciudate

Ultima actualizare:

    Iată cum înjură oamenii în jurul lumiicaptură video
Iată cum înjură oamenii în jurul lumiicaptură video

Cu toţii simţim, mai des sau mai rar, nevoia să înjurăm când ceva ne enervează. De la nevinovatul "La naiba", la expresii obscene, cuvintele ne ajută să ne descărcăm nervii pe ceva sau cineva. Iar când eşti într-o ţară străină, poate vrei să ştii o înjurătură în limba locală.

Un clip realizat de site-ul cut.com a compilat mai multe exemple de înjurături din jurul lumii. Dacă unele sunt foarte simple, în alte locuri din lume oamenii sunt foarte creativi, iar unele insulte sunt un pic cam ciudate. 

Iată cum se insultă oamenii în jurul lumii

"Insuletele pornesc de la tipicul «Nesimţitule», «nenorocitule»... Nu sunt tipul de persoană care să înjure. Dacă un tip nu rezistă la băutură e numir «ou moale»", a povestit o tânără din Berlin. 

O fată din Bangkok a recunoscut că limba thailandeză are multe înjurături, "dar e urât să le spui. Suntem foarte creativi. Nenorocitule, idiotule, animalule, tatăl tău e mort, mama ta e moartă, totul e mort, du-te dracului". 

Nici australienii nu sunt mai prejos. Un bărbat din Adelaide a povestit că preferatul lor e "fuck (n.r. la naiba)". "Nenorocitul naibii e cel mai des folosit". 

"Prostule, vino aici" e cea mai dură expresie folosită în Dubai. "Nu ne place să insultăm oamenii", a spus o localnică. 

În Bogota, Columbia însă, localnicii sunt mai slobozi la gură: "«Nu fii idiot». Folosim mereu «maricon (nr. homosexualule)». Când cineva te-a enervat rău spui «fiu de căţea»".

Locuitorii din Shanghai sunt mai creativi. "«Fără creieri, doar muşchi». Putem spune unei fete că e «o curvă de ceai verde». E o expresie foarte jignitoare, se referă la fetele cu două feţe, care manipulează".

În Seattle, conform unui tânăr care locuieşte acolo, cel mai des sunt folosit cuvinte precum "fraier", "băiatul mamei", "nenorocit", iar parisienii te insultă spunând că eşti "idiot", "nesimţit" sau "curvă".

Tokyo e cea mai ciudat din acest punct de vedere. "Eşti o fată neobrăzată. Mai ales bărbaţii în vârstă spun asta", a explicat o tânără. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net