Incredibil! Şi-a dus găina la psiholog

Ultima actualizare:

    Martie 2015. Rosie păşeşte ţanţoşă pe iarba din faţa caseifoto: Click!
Martie 2015. Rosie păşeşte ţanţoşă pe iarba din faţa caseifoto: Click!

Aţi crezut că le-aţi văzut pe toate? Asta chiar întrece orice! În loc să îi curme suferinţa şi să o transforme în supă, o britanică de 63 de ani cheltuieşte aproape 1.000 de dolari pe lună să-şi trateze găina traumatizată.

Găinuşa Rosie, în vârstă de 7 ani, era preferata soţului ei decedat, Maurice, de aceea Jean Hull, o britanică de 63 de ani din Sussex, a tratat-o tot timpul ca pe propriul ei copil. Lunile trecute a simţit că înnebuneşte când a descoperit-o jumulită, plină de zgârieturi, aproape fără suflare în curtea din spatele casei. O vulpe înfometată a atacat-o şi i-a smuls toate penele de pe ea. Din fericire nu a mâncat-o, însă incidentul a marcat-o profund pe găină.

simeon stalpnicul png

Rosie arăta de parcă a trecut o maşină peste ea, dar Jean nu se îndura s-o taie şi s-o facă friptură. Cum din cauza şocului găina a uitat să umble în două picioare şi îşi pierduse complet încrederea în ea, femeia a scos din buzunar circa 1.000 de dolari (4.179 de lei) şi a dus-o la un psiholog.

Şi cum în cazul păsărilor tratamentul e puţin diferit, după ce a învăţat-o să meargă ca pe un copil, psihologul a început să o fugărească prin curte să retrezească în ea pofta de viaţă. Acum Rosie dă din aripi, penele au mijit la loc şi găina simte din nou că este iubită pentru că are tot viitorul înainte fără grija că va ajunge hrană. Rosie mai are de trăit în jur de 2 anişori, iar Jean a jurat că nu o s-o mai lase nesupravegheată în curte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net