Incredibil! Îl loveşte fulgerul şi nu păţeşte nimic! Imaginile te vor şoca!

Ultima actualizare:

    Miracol! A fost lovit de trăznet şi trăieşte
Miracol! A fost lovit de trăznet şi trăieşte

O scenă desprinsă din filmele de groază a făcut înconjurul lumii! Un băiat de 12 ani din Argentina se afla duminică în curtea casei părinteşti din Posadas. O ploaie abundentă s-a abătut din senin peste localitate. Atunci s-a produs dezastrul...

Băiatul, al cărui nume nu a fost dezvăluit a ieşit în curte cu o umbrelă pentru a-şi pune la dăpost bicicleta. Brusc un fulger îl loveşte şi dă cu el de pământ.

În mod ironic, cea care filma întreaga scenă era chiar mama băiatului de 12 ani, Carolina Kotur. Filmarea se încheie brusc după ce copilul este lovit de fulger şi aruncat câţi va metri mai încolo.


    Trăznet...
Trăznet...

Din fericire, băiatul s-a ales doar cu o zgâlţâială zdravănă şi o sperietură pe măsură. „Era duminică dimineaţa şi eu şi fiica mea ne aflam în casă pentru suntem amândouă îngrozite de tunete şi fulgere. De aceea l-am rugat pe băiat să ia o umbrelă şi să iasă în curte să adăpostească jucăriile. În glumă, am început să îl filmez pentru a-i arăta apoi cum mergea pe vârfuri, ca o balerină, prin iarbă. Am încremenit când l-a lovit fulgerul. Slavă Domnului că nu a păţit nimic! Este un miracol!”, a declarat femeie apentru un post local de televiziune.


    Şi miracolul s-a produs...
Şi miracolul s-a produs...

În aceeaşi zi, în oraşul din Paraguay San Pedro del Parana, la 100 de kilometri distanţă, fraţii Sinforiano şi Simon Venialgo Vazquez, de 43 şi respeciv 41 de ani nu au fost la fel de norocoşi. Cei doi au fost răpuşi pe loc de acelaşi fulger care i-a lovit în faţa casei lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net