Incident şocant la o staţie de metrou din Hong Kong! A împins-o pe şinele de tren

Ultima actualizare:

    Bărbatul a fost arestat la scurt timp după incidentFoto: Facebook
Bărbatul a fost arestat la scurt timp după incidentFoto: Facebook

Camerele de supraveghere de la o staţie de metrou din Hong Kong au surprins un moment care a şocat o lume întreagă, după ce imaginile au fost făcute publice. Cel responsabil pentru incident a fost arestat de poliţişti la scurt timp după ce a făcut acţiunea reprobabilă.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care un bărbat a împins pe şine o femeie aflată în jurul vârstei de 55 de ani. Imaginile ilustrează un bărbat care poartă un tricou albastru şi o şapcă de culoarea beige mergând liniştit pe peron. Totul pare în regulă până în momentul în care el trece prin spatele unei doamne. Nestingherit, întinde mâna şi o împine pe şinele de tren, apoi îşi continuă drumul, fără a se uita nici măcar pentru o secundă înapoi. Incidentul a avut loc la staţia de metrou Yuen Long în ziua de 21 octombrie, iar înregistrarea a fost făcută publică, stârnind reacţii de revoltă în rândul internauţilor,conform thesun.co.uk. Potrivit poliţiştilor, femeia aruncată pe şine are 59 e ani şi lucrează ca femeie de serviciu în incinta staţiei de metrou. Din fericire nici un tren nu trecea în momentul în care femeia a fost aruncată. Cu toate acestea, a suferit o rană destul de gravă la maxilar şi a fost dusă de urgenţă la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare. 

Oamenii legii l-au identificat pe autorul gestului condamnabil, un bărbat de 56 de ani şi vor începe o anchetă pentru a decide ce sancţiune îi va fi aplicată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net