Incident major în gara centrală din Amsterdam. O mașină a intrat în mulțime

Ultima actualizare:

    Accident major în Amsterdam după ce o mașină a intrat în pietonifoto: Twitter
Accident major în Amsterdam după ce o mașină a intrat în pietonifoto: Twitter

Incident major produs sâmbătă, 10 mai, în jurul orei 21:00 la gara centrală din Amsterdam. O mașină a intrat în mulțime și doborât mai multe persoane.

UPDATE 11 iunie: Poliția a anunțat un nou bilanț: opt răniți, dintre care doi în stare gravă. Oamenii legii au spus că nu este vorba despre un atac terorist, iar șoferul a declarat că i s-a făcut rău și a pierdut controlul volanului, anunță DIGI24.

Imagini și filmulețe au fost publicate imediat după impact și arată victimile aflate la pământ în timp ce sunt tratate de mai mulți paramedici. Ambulanțe și mașini de poliție s-au deplasat imediat la fața locului și au blocat zona de acces.

5 victime au fost identificate după ce mașina a intrat cu brutalitate în pietoni. Șoferul autovehiculului a vrut să fugă de la locul faptei, însă a fost prins de polițiști, fiind interogat. Incidentul s-a produs în jurulu orei locale 21:00 când o mașină a intrat într-o zonă pietonală în care automobilele nu aveau acces.

După ce mașina a intrat în mulțime s-a izbit într-o barieră, moment în care șoferul a coborât și a încercat să fugă, raportează presa locală, conform Mirror. Autorul accidentului a fost dus la secție pentru a fi interogat.

simeon stalpnicul png

Autoritățile au declarat că două victime au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale, în timp ce celelalte 3 au fost tratate la fața locului de către paramedici. Încă nu se știe natura incidentului, anchetatorii stabilind dacă a fost un accident sau dacă bărbatul a intrat în mod deliberat în pietoni

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net