Imagini inedite de la execuția lui Gaddafi. Dictatorul cerea milă

Ultima actualizare:

    Imaginile vă pot afecta emoționalFoto: captură video BBC
Imaginile vă pot afecta emoționalFoto: captură video BBC

Un videoclip șocant cu Muammar al-Gaddafi a ieșit la suprafață. Dictatorul libian implora pentru viața sa, în timp ce rebelii sărbătoreau. Imaginile șocante au fost surprinse cu telefonul mobil, de către unul dintre luptătorii rebeli. Gaddafi este auzit implorând pentru milă, în timp ce este târât de luptători dintr-o canalizare din Sirte, în octombrie 2011.

Imagini nemaivăzute până acum au ieșit la suprafață în aceste zile. În videoclip, dictatorul libian imploră, rănit și plin de sânge, să fie lăsat în viață, în timp ce rebelii țipă, ținând o armă îndreptată spre capul lui Muammar al-Gaddafi, înainte de a fi executat. Această scenă a fost filmată cu telefonul mobil, de luptătorul rebel Ayman Almani, potrivit Daily Mail.

Imaginile sunt șocante

Almani susține că Gaddafi „a meritat tot ce i s-a întâmplat. Islamul ne învață să fim miloși chiar și cu prizonierii, dar oamenii (luptătorii rebeli n.r) s-au lăsat consumați de furie și nimeni nu-i mai putea opri”. 

Filmulețul, care nu a fost făcut public până acum, face parte dintr-o serie de videoclipuri făcute cu telefonul mobil, care surprind ultimele clipe din viața lui Muammar al-Gaddafi. În alte clipuri, dictatorul libian este auzit cerând să-i fie cruțată viața și întrebând cu ce a greșit. Gaddafi a fost executat pe 20 octombrie 2011.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net