Imagini înfiorătoare de pe Zaventem, distrus, la 2 zile după atentate

Ultima actualizare:

    Aeroportul Zaventem din Bruxelles a fost scena unor atacuri sângeroaseFoto: Getty
Aeroportul Zaventem din Bruxelles a fost scena unor atacuri sângeroaseFoto: Getty

Două explozii au cutremurat aeroportul Zaventem din Bruxelles la 22 martie. Teroriștii Statului Islamic/Daesh au revendicat atentatele din capitala Belgiei, asumându-și responsabilitatea pentru zecile de vieți furate. În urmă au rămas familiile îndurerate ale victimelor, supraviețuitorii și rămășițele atacurilor în locul în care s-au detonat jihadiștii.

În zilele care au urmat, doar echipajele de urgență și anchetatorii au mai intrat în aeroport, potrivit dailymail.co.uk. Cei care au fost nevoiți să cerceteze zonele în care s-au desfășurat cele două explozii devastatoare au fost martorii unor imagini greu de suportat.

Haunting pictures reveal the shattered remains of Brussels airport https://t.co/vRLhEhF2uS pic.twitter.com/IXAo6GR7wm— Daily Mail Online (@MailOnline) March 29, 2016

Haunting pictures reveal the shattered remains of Brussels airport https://t.co/vRLhEhF2uS pic.twitter.com/IXAo6GR7wm

Mai multe fotografii cu aeroportul Zaventem, la două zile după atentate, au fost publicate în presa internațională. În imagini se văd pagubele făcute de explozii, dar și urme de sânge, care nu pare a fi complet uscat, și articole de încălțăminte sau obiecte vestimentare ale victimelor.

Reprezentanții aeroportului susțin că reparațiile vor dura luni de zile. „Deși structura clădirii este intactă, va trebui reconstruită în întregime, de la aerul condițional până la birourile de check in. Iar asta va necesita luni de zile”, a declarat directorul executiv al aeroportului Zaventem, Arnaud Feist.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net