Imagini dramatice după atacul chimic din Siria: copiii se zbăteau între viață și moarte

Ultima actualizare:

    Copiii se zbăteau între viață și moarte după inhalarea gazului toxicFoto: The Mirror
Copiii se zbăteau între viață și moarte după inhalarea gazului toxicFoto: The Mirror

Durere, disperare și teroare! Sunt doar câteva cuvinte prin care se poate descrie coșmarul prin care au trecut sirienii din localitatea Khan Sheikhoun. Imagini dramatice au fost surprinse și publicate pe Internet după atacul chimic care a făcut peste o sută de victime.

În materialul video care are un puternic impact emoțional, sunt filmate mai multe cadavre (unele de copii) care zac întinse la pământ, în timp ce alți oameni se luptă între viață și moarte încercând să respire, însă plămânii lor fuseseră deja intoxicați cu un gaz letal numit sarin, după cum precizează The Mirror.

Imaginile devin extrem de impresionante în momentul în care un băiețel a fost filmat în timp ce-și dădea ultima suflare. Având privirea fixă, cel mai probabil inconștient, corpul lui încearcă să se lupte cu gazul otrăvitoar pe care l-a inhalat.

Echipele de salvare îi stropesc cu apă pe supraviețuitori pentru a le mai spăla substanța letală de pe păr haine și piele. Alți salvatori îi verifică pe cei căzuți sau le acordă primul ajutor unor copilași de doar câțiva anișori. Unii dintre ei li s-au stins în brațe.

Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net