Imagini dramatice din Amatrice. Orașul, pus la pământ de un cutremur puternic

Ultima actualizare:

    Mai multe clădiri din orașul Amatrice au devenit ruine după puternicul cutremur de miercuri dimineață Twitter
Mai multe clădiri din orașul Amatrice au devenit ruine după puternicul cutremur de miercuri dimineață Twitter

Locuitorii orașului Amatrice, situat în centrul Italiei, au fost zguduiți de un cutremur cu o magnitudine de 6.2 miercuri dimineață, la ora locală 3:30.

Imaginile de la fața locului sunt dramatice. Sergio Pirozzi, primarul orașului a confirmat, într-o conferință de presă, că jumătate din oraș a fost pus la pământ. „Oamenii sunt prinși sub dărâmături. Au fost și alunecări de teren iar un pod ar putea să se prăbușească”, a mai spus edilul. 

Sistemul PAGER folosit de geologii americani a emis cod roșu de alertă, ceea ce înseamnă că este de așteptat ca numărul victimelor să crească. La această oră (7:20) au fost înregistrate 6 decese. 

Imaginile surprinse din timpul cutremurului sunt realmente dramatice. Oamenii au filmat în casă ce se întâmpla în timpul seismului iar clipurile au devenit virale pe rețelele sociale. 

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net