Imagini din biroul lui Trump: ferestre antiglonț, zeci de premii și reviste Playboy

Ultima actualizare:

    Donald Trump are un virou impresionantFoto: Getty
Donald Trump are un virou impresionantFoto: Getty

Interviul pe care l-a acordat Donald Trump, viitorul președinte al Statelor Unite, jurnaliștilor de la The Times, respectiv Bild, a oferit mai mult decât opinia miliardarului despre viitoarele relații dintre SUA și Europa. Momentul, fiind filmat, se poate arunca o privire atentă prin biroul impresionant al magnatului.

Biroul președintelui ales american se află la etajul 26 din Trump Tower, de unde are o vedere panoramică asupra celebrului Central Park din New York, ferestrele fiind prevăzute cu sticlă antiglonț pentru a împiedica o eventuală tentativă de asasinare.

Pereții, biroul, chiar și canapeaua sunt acoperite cu premii și diverse obiecte si simboluri memorabile, inclusiv o revistă Playboy și mai multe fotografii din tinerețea sa. Pe birou s-a putut observa un portret înrămat al tatălui său, de la care a moștenit imensa avere și care a decedat în 1999 la vârsta de 93 de ani, după cum relatează Daily Mail.

Sunt de asemenea prezente și amintiri din timpul campaniei electorale, precum o mulțime de șepci cu celebrul său slogan „Make America Great Again” și două copii a cărții „Unprecedented”, în care vorbește depre lungul drum pe care l-a parcurs la Casa Albă. Haideți să aruncăm o privire mai atentă asurpa celor mai importante obiecte din biroul lui Trump:

1. „Beautiful Country”, un roman scris de J.R. Thornton. Este o poveste mai veche, transpusă în China din prezent, care se centrează pe prietenia dintre un băiețel american și unul chinez, pe care îl întâlnește în tmipul antrenamentelor cu Echipa Națională de Tenis pentru Juniori de la Beijing.2. Două copii ale cărții „Unprecedented”, o carte CNN despre victoria lui Trump la alegerile prezidențiale.3. Arborele Vieții, un premiu umanitar oferit lui Trump de către Fundația Națională Evreiască, în 1983.4. Premiu oferit de Cupa Americii. Trump a trimis fonduri pentru un iaht american care a participat la un concurs de navigație de prestigiu care a început în 1851.5. Sholom, un alt premiu umanitar, primit tot din partea comunității evreiești, pe care îl consideră unul dintre cele mai de preț obiecte ale sale.6. Un portret al tatălui său, Frederick, care a murit în 1999. A fost un mare deținător de proprietăți care l-a inspirat pe fiul său.7. Premiul patriotic Nathan Hale, oferit lui Trump în 2015. Muscheta este un simbol care îl comemorează pe Nathan Hale, un soldat executat de englezi în 1776, la vârsta de doar 21 de ani.8. Un sticker din timpul campaniei electorale, pe care apare numele lui și celebrul slogan „Make America Great Again”.9. Mai multe copii din „Financial Times”.10. Mai multe copii ale reviste „Time”, înfățișându-l pe Trump drept Persoana Anului.11. O copie a revistei „GQ”, unde Trump a apărut pe copertă.12. Un bumerang, oferit ca premiu de către Forum Club în 1995 pentru revenirea în forță a afacerilor sale, după colapsul pieței din anii 1980. A fost numită „Revenirea deceniului”.13. O fotografie cu Trump, alături de John F. Kennedy Jr, fiul celui de-al 35-lea președinte american, JFK, „John John”, cum ajunsese să fie numit, avea doar trei ani atunci când tatăl său a fost assinat. În 1999 a murit și el, dar într-un accident aviatic.14. O copertă a revistei „Playboy”, din 1990. Trump este unul dintre puținii bărbați care au apărut pe coperta acestei reviste.15. Varietate de personalități de revistă, desemnându-l pe Trump invitatul numărul 1 în emisiunea "The Apprentice", în 2014.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net