Iată cum poţi câştiga 25.736 de lei având grijă de câini!

Ultima actualizare:

    Unele bone se angajează la mai mulţi căţei, tarifele variind între 40 şi 70 de euro pe orăFoto: 123 RF
Unele bone se angajează la mai mulţi căţei, tarifele variind între 40 şi 70 de euro pe orăFoto: 123 RF

Te iubesc animalele? Atunci avem slujba perfectă pentru tine. Milionarii din Marea Britanie caută cu disperare bone pentru câini. Când la sfârşitul lunii îţi intră în cont 25.700 de lei, parcă îţi vine să înveţi până şi limba câinească.

Când cheltuieşti numai pe garderoba de sezon a căţelului peste 100.000 de lei şi îi amenajezi propriul dormitor cu peste 350.000 de lei, nu te mai uiţi la bani când vine vorba să-l răsfeţi. Agenţiile de plasare a forţei de muncă din Regatul Unit fac bani frumoşi din asta, iar bonele pentru lătrători sunt plătite regeşte ca să se ocupe de câini în lipsa stăpânilor, plecaţi în călătorii de afaceri sau în concedii.

Poate că stârneşte râsul unora, însă meseria e una extrem de bănoasă şi are reguli foarte stricte. În unele cazuri, dădaca trebuie să aibă disponibilitate să-l însoţească pe animăluţ şi în vacanţele exotice. Persoana ideală trebuie să fie mare iubitoare de animale, să ştie să îl hrănească, să-l maseze, să-l plimbe, să-l spele, să îl răsfeţe, să îi facă masaj, să îi citească gândurile şi chiar să doarmă cu animalul în pat.

În cazul în care bona e angajată o săptămână, tariful ei este de 70 de euro pe oră şi lucrează 8 ore pe zi. Asta înseamnă că la finele săptămânii primeşte 3.500 de euro (15.435 de lei). Unii au nevoie de un tratament special. Pentru asta se fac contracte aparte.

Chiar dacă salariul de 5.840 de euro (25.736 de lei) pe lună îţi sună tentant, trebuie să fii dispus să înoţi cu patrupedul, să cureţi mizeriile după el, să-l ştergi la fund şi să-i schimbi pampersul atunci când e nevoie. Tot ce adulmecă li se cuvine! Răsfăţatele animăluţe trebuie să beneficieze 100% de atenţia ta, dar şi de servire non-stop. Trebuie menţionat că toate contractele se fac pe perioade determinate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net