I-a tăiat gâtul iubitei şi a sunat în ţară să anunţe

Ultima actualizare:

    Românul a fost imobilizat de poliţişti
Românul a fost imobilizat de poliţişti

Scene de groază în Brandenburg, Germania! Un român de 32 de ani i-a tăiat gâtul fostei lui iubite, în vârstă de numai 26 de ani, în plină stradă. Apoi a sunat de pe mobil să anunţe fapta. Poliţiştii l-au încătuşat în timp ce urla: „Am omorât-o! Am omorât-o!”

Vineri, 5 iunie. Ora 9:10. Românca de 26 de ani vindea ziare în faţa supermarketului Edeka. De la ora 7 stătea acolo şi spera să vândă tot teancul pentru a strânge bani de o pâine. O maşină se opreşte şi un bărbat de 32 de ani se năpusteşte asupra ei. Începe o ceartă în limba română şi zeci de trecători se opresc să asiste la scandal.

Brusc, bărbatul scoate un cuţit cu lama lungă de 30 cm şi lată de 2,5 cm, pe care îl ţinuse ascuns sub geacă şi îi taie gâtul. Trotuarul e inundat de sânge şi oamenii ţipă. Bărbatul continuă să lovească.

După ce femeia se prăbuşeşte fără suflare pe caldarâm, bărbatul scoate telefonul şi timp de 5 minute vorbeşte româneşte zbierând din toţi rărunchii. Când a fost pus la pământ de poliţişti şi încătuşat încă mai vorbea la telefon. Bărbatul riscă 10 ani de puşcărie.

Locul faptei
Locul faptei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net