„Hillary Clinton este lesbiană, iar Bill este un obsedat sexual”!

Ultima actualizare:

    Înainte de votul de pe 8 noiembrie, presa de scandal o atacă pe candidata democrată și pe soțul eiFoto: Getty
Înainte de votul de pe 8 noiembrie, presa de scandal o atacă pe candidata democrată și pe soțul eiFoto: Getty

„Bill Clinton este un monstru obsedat de sex”, asta susține una dintre presupusele amante ale fostului președinte american, cea cu care ar fi avut cea mai lungă relație. Dolly Kyle (68 de ani) susține că a fost amanta lui Bill câteva decenii și că politicianul ar duce o viață dublă. De asemenea, ea susține că Hillary Clinton (69 de ani) ar fi lesbiană.

Relația lor s-a terminat abrupt, în 1990, după ce Bill Clinton (70 de ani) ar fi amenințat-o pe Kyle. I-a spus că o distruge dacă divulgă presei ceva despre relația lor. Kyle a scris o carte, intitulată „Cealaltă femeie”, în care povestește până la cel mai mic detaliu despre viața soților Clinton. Dolly s-a împrietenit cu femeile care susțin că au fost abuzate sexual de Bill Clinton, după ce Hillary a spus, în cadrul campaniei electorale pentru președinția Americii, că victimele abuzurilor ar trebui să aibă dreptul de a spune adevărul, fără să le fie frică de agresori.

„Atunci când Hilary Clinton a declarat că femeile care susțin că au fost violate sau agresate ar trebui să aibă dreptul de a fi crezută și că noi toți ar trebui să le luăm apărarea m-am gândit cât de mincinoasă și ipocrită e”, a povestit Kyle, potrivit Daily Mail

Relaţia lor sexuală ar fi început în 1974, după ce Kyle a divorţat de primul ei soţ. Legătura lui Dolly cu Bill s-ar fi întins pe durata a trei decenii, continuând inclusiv în timpul căsniciei cu Hillary, şi după ce Kyle s-a recăsătorit.

În această perioadă, Kyle afirmă că Bill îi spunea deseori că este nefericit în căsnicia lui – numind-o pe Hillary „Gardianul” – şi spune că el era dependent de sex şi i se plângea lui Dolly că viaţa lui sexuală „a murit” după ce, în 1972, s-a mutat împreună cu Hillary la Yale.

Dolly Kyle susține că Bill a amenințat-o la telefon, în 1990, după ce l-a alertat că un jurnalist i-a pus întrebări femeii despre relația lor: „După ce i-am spus povestea asta, deși nu aveam de gând să cooperez cu jurnalistul, m-a amenințat. Mi-a spus că mă distruge dacă voi spune ceva presei”. 

De asemenea, Dolly Kyle susține că Bill Clinton i-ar fi spus că Hillary este lesbiană și că au vrut să facă un copil, pentru ca presa să nu dea curs acestor zvonuri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net