Hai la târg cu căruţul de 4,6 m înălţime!

Ultima actualizare:

    Americanul Fred Reifsteck şi-a tras un cărucior motorizat demn de Cartea RecordurilorFoto: Guinness Book
Americanul Fred Reifsteck şi-a tras un cărucior motorizat demn de Cartea RecordurilorFoto: Guinness Book

Ai mâna largă când faci cumpărături? Atunci căruciorul de 8,23 m lungime şi 4,57 m înălţime este suficient de încăpător. Un american din New York a construit cel mai mare căruţ de cumpărături motorizat din lume.

Ai prins o zi aglomerată la cumpărături? Cărucioarele din supermarket au fost luate de ceilalţi clienţi? Americanul Fred Reifsteck, de 59 de ani, din South Wales, New York, a găsit soluţia ideală ca să evite cozile interminabile pentru eliberarea unuia.

Fred Reifsteck (60 de ani) stârneşte invidia  şoferilor cu “monstrul” său
Fred Reifsteck (60 de ani) stârneşte invidia şoferilor cu “monstrul” său

Bărbatul şi-a construit propriul căruţ de cumpărături, din oţel inoxidabil. Pe lângă faptul că i-a redat fidel forma unuia adevărat, Reifsteck l-a motorizat ca să fie sigur că nu ratează nici locul de parcare. Din cauza formei sale impresionante, de 8,23 metri lungime, 4,57 metri înălţime şi 2,43 metri lăţime, “monstrul” de 3,2 tone nu poate păstrunde însă şi printre rafturi.

”Opera” newyorkezului l-a băgat însă în Cartea Recordurilor cu cel mai mare căruţ de cumpărături motorizat din lume. Deşi lumea se uită ciudat la vehiculul său pe patru roţi şi stârneşte furia şoferilor din cauză că “bolidul” său ocupă aproape 10 locuri de parcare o dată, Fred Reifsteck e cel mai fericit soţ din lume. Nevasta nu-i mai face capul calendar că bagajul maşinii lor e prea neîncăpător pentru cumpărăturile familiei.

Are cele mai lungi unghii

Cântăreaţa Chris Walton (48 de ani) a devenit, oficial, posesoarea celor mai lungi unghii din lume. Ultima dată, femeia şi-a tăiat podoabele în anul 1990. Astăzi, lungimea totală a unghiilor acesteia depăşeşte 7 metri, iar lungimea celei mai lungi unghii depăşeşte un metru.

Desface dozele cu ciocul

Zac este cel mai rapid papagal din lume care desface dozele de suc şi de bere cu ciocul. Pasărea exotică, din rasa macaw, a reuşit să desfacă 35 de doze în doar un minut, ispravă care i-a adus un binemeritat loc în Cartea Recordurilor.

Bea sucul de lămâie ca pe apă

Americanul Michael Jenkins a reuşit să bea un litru întreg de suc natural de lămâie în doar 54,1 secunde. Tânărul de 23 de ani, din Los Angeles, California, a depăşit astfel trei recorduri, între care propriul record, cu 10 secunde.

Claxonul de bicicletă, spaima camioanelor

Londonezul Yannick Read, de 44 de ani, şi-a creat un claxon de bicicletă mai zgomotos decât un avion Concorde. Inventatorul a decis să se facă auzit în trafic. Claxonul este atât de zgomotos încât se aude de la 30 de metri, iar sunetul său îl acoperă pe cel produs de un claxon de camion.

Cel mai înalt adolescent din lume

Creşte într-un an cât alţii în şapte! La 17 ani, americanul Broc Brown a devenit, oficial, cel mai înalt adolescent din întreaga lume. Tânărul din Jackson, Michigan, are o înălţime de 2,17 metri şi poartă mărimea 45 la încălţăminte. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net