Gestul șocant al acestei femei i-a adus ura internauților

Ultima actualizare:

    Femeia a fost amenințată cu moarteaFoto: Instagram
Femeia a fost amenințată cu moarteaFoto: Instagram

Se pare că sângele are conotații ce duc la confuzie. Sub forma ciclului menstrual este un tabuu, dar dacă este rezultatul violenței, poate fi considerat un simbol al masculinității. O femeia a vrut să demonstreze această contradicție a principiilor pe rețeaua de socializare Instagram.

Louelle Denor a publicat o imagine în care apare cu mâna plină de sânge și a scris acest mesaj: „Am aflat că multor femei li se șterge contul (de Instagram n.r), după ce pun poze cu sângele menstrual, fără să arate nuditate. Mi se pare extrem de revoltător. Dacă aceasta era o imagine cu o rană la mână, nimeni nu s-ar fi contrariat. Da acest sânge provine din vafinul meu. Obiectul din mâna mea este o cupă menstruală, care este foarte mișto de folosit, dar te murdărești atunci când o scoți”.

Ceilalți utilizatori nu au fost deloc încântați de fotografie și de mesajul pe care a vrut să îl transmită Leoulle, așa că i-au scris comentarii absolut revoltătoare: „Mai bine te sinucizi”, „Feministele de genul ăsta ar trebui închise într-un duș și aruncată spermă pe fețele lor”.

Louelle Denor crede că aceste reacții șocante îi confirmă ipoteza: “Vedem sânge tot timpul. Este acceptat de către societate să arătăm sânge țâșnind violent din oameni, la știri sau în filme, dar dacă sângele este asociat cu vaginul, chiar dacă nu arăți părțile intime ale unei femei, atunci nu este tolerat.” Copiii văd peste 200.000 de acte violente și peste 16.000 de crime la televizor, înainte de a împlini 18 ani, potrivit mic.com. Femeile care vor să demonstreze că sângele menstrual nu este un tabu, ci un lucru absolute normal, sunt amenințate cu moartea. Rețeaua de socializare Instagram nu se află în primul scandal de acest gen. În luna martie a acestui an, mai multe poze în care era prezent sânge menstrual au fost șterse fără vreo explicație.

„Violența nu e numai de natură fizică. Violența împotriva femeilor în mediul online este la fel de întâlnită precum sângele la televizor. Vă las cu această informație”, a spus Loulle Denor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net