Gestul Arianei Grande pentru victimele din Manchester. "Vreau să ajut cum pot"

Ultima actualizare:

    Ariana Grande vrea să ajute victimele atentatuluiFoto: Getty
Ariana Grande vrea să ajute victimele atentatuluiFoto: Getty

Ariana Grande a făcut prima declaraţie oficială după atacul terorist care a avut loc pe 22 mai după concertul său din Manchester. Artista a oferit condoleanţe familiilor victimelor şi a promis că se va întoarce în oraşul britanic.

Ariana a spus că va susţine un concert caritabil în Manchester pentru a strânge bani pentru victimele atentatului, conform buzzfeed.com.

"Nu pot sa fac nimic pentru a lua durerea celor care au pierdut pe cineva în atac. Dar vreau să vă ajut cum pot. M-am gândit în continuu la fanii meu şi la toţi cei răniţi în ultimele zile. Felul în care s-au purtat m-a făcut să fiu mândră de ei. Compasiunea, bunătatea, iubirea şi forţa de care au dat dovadă e opusul gestului oribil făcut luni. Nu vom înţelege niciodată de ce astfel de lucruri se întâmplă. Nu trebuie să trăim cu frică, să îi lăsăm să ne dezbine. Răspunsul nostru în faţa unei astfel de violenţe e să fim împreună, să ne ajutăm, să ne iubim. 

O să revin în Manchester pentru a petrece timp cu fanii şi a strânge bani pentru victime şi familiile lor. Concertul meu e un loc în care fanii să se simtă în siguranţă. Unde pot scăpa de probleme, unde se pot elibera, unde pot fi ei însuşi. Asta nu se va schimba. Vom continua în memoria celor care au murit, celor dragi lor, fanilor mei afectaţi de această tragedie", a spus Ariana.

Cântăreaţa, care a fost profund afectată de atentatul de luni seară, a anulat tot restul turneului Dangerous Woman, care urma să o ducă în Londra, Belgia, Polonia, Germania şi Elveţia. 

22 de oameni au murit şi alţi 60 au fost răniţi luni seară într-un atentat care a fost revendicat de ISIS. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net