Fratele vitreg al lui Kim Jong-un, asasinat pe aeroport de două femei

Ultima actualizare:

    Fratele vitreg al liderului nord-coreean a fost găsit mortFoto: Hepta
Fratele vitreg al liderului nord-coreean a fost găsit mortFoto: Hepta

În ciuda faptului că de regulă, știrile despre familia liderului Coreei de Nord sunt destul de rare, marți, 14 februarie, un anunț a făcut înconjurul lumii. Fratele vitreg al lui Kim Jong-Un a fost asasinat.

Kim Jong-nam (45 de ani) a fost ucis de două femei care l-au atacat cu ace otrăvite în aeroportul din Kuala Lumpur, luni, 13 februarie, informează NYTimes. Informația este preluată de agenția de știri din Coreea de Nord Chosun. O altă sursă de presă locală a confirmată moartea fratelui vitreg al liderului nord-coreean, dar nu a dat li alte detalii cu privire la condițiile decesului.


    Kim Jong-nam, fratele vitreg al lui Kim Jong-UnFoto: Twitter
Kim Jong-nam, fratele vitreg al lui Kim Jong-UnFoto: Twitter

Canalul de televiziune Chosun a mai declarat că presupusele femei care l-au ucis au dispărut imediat de la fața locului cu un taxi. Informația nu a fost însă confirmată de autoritățile nord-coreene.

Moartea lui Kim Jong-nam s-a produs într-o perioadă dominată de turbulențe politice în special la nivelul superior al conducerii. șeful poliției secrete nord-coreene, care era considerat mâna dreaptă a lui Kim Jong-Un, a fost destituit din funcție după ce a fost acuzat de corupție și abuz de putere, potrivit informațiilor oferite de guvernul din Coreea de Nord.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net