Franța vrea să rezolve misterul zborului MH370

Ultima actualizare:

    Cazul avionului dispărut în Oceanul Indian este pe cale să fie rezolvatFoto: Getty
Cazul avionului dispărut în Oceanul Indian este pe cale să fie rezolvatFoto: Getty

Guvernul francez mobilizează noi mijloace pentru a continua căutările în zona insulei Réunion, unde a fost descoperită o bucată din aripa unui avion. Se crede că aceasta ar aparține Boeingului 777 al Malaysia Airlines care efectua zborul MH370, când a dispărut în luna martie a anului 2014, în Oceanul Indian.

Justiția franceză a anunțat, miercuri (5 august) că are "dovezi foarte puternice" potrivit cărora fragmentul de aripă găsit săptămâna trecută în estul insulei provine de la avionul care efectua zborul MH370, fără a fi la fel de categorică precum autoritățile malaysiene, potrivit Mediafax. Autoritățile din Malaysia au anunțat joi (6 august) că au găsit fragmente noi, ceea ce Franța nu a putut confirma. Secretarul de stat pentru Transporturi Alain Vidalies și ministrul pentru teritoriile de peste mări George Pau-Langevin au anunțat că vor continua oprețiunea de căutare.

"Pentru a răspunde nevoilor anchetei, s-a decis să se mobilizeze mijloace aeriene şi maritime suplimentare, cu scopul de a detecta eventuala prezenţă a unor noi fragmente în largul Insulei Réunion", au anunţat aceștia.

Avionul Malaysia Airlines, care zbura de la Kuala Lumpur la Beijing, a dispărut de pe radare , dintr-un motiv necunoscut, la 8 martie 2014, cu 239 de oameni la bord.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Castelul Bran FOTO Shutterstock jpg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
crocodil pixabay jpg
2925A0F4 C385 4830 B11E 00CE28E4267F jpeg
Furtuna solara FOTO Shutterstock
mancare de tip fast food jpg
Alegeri FOTO Shutterstock jpg
alegerile europarlamentare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net