FOTO-ŞOC: Ea are un mesaj încurajator pentru toate femeile grase

Ultima actualizare:
Cea mai grasă femeie din lume are 347 de kilograme
Cea mai grasă femeie din lume are 347 de kilograme

Tess Munster este prima femeie de gabaritul ei care a devenit fotomodel cu acte în regulă după ce a semnat un contract cu o agenţie de modeling din Statele Unite ale Americii.

A devenit celebră în America datorită rețelei de socializare Instagram, iar acum îşi câştigă existenţa pozând pentru copertele unor reviste celebre. Chiar dacă măsoară aproximativ 128 cm în bust, 110 în talie şi 135 cm în zona coapselor şi are o înălţime de doar 1.65 metri, iar pe cântar depășește 120 de kilograme, Tess Holliday (contul ei de Instagram, n.r.) este un exemplu pentru multe femei de gabaritul ei. Tânăra de 29 de ani este foarte încrezătoare, chiar dacă nu toată lumea este de acord cu ceea ce face ea. „Zilnic, primesc sute de mesaje «rele» din partea oamenilor şi comentarii negative la fotografiile pe care le public, dar înţeleg faptul că nu toţi sunt capabili să înţeleagă de ce fac aceste lucruri. Pentru mine, totul este foarte simplu. Cheia fericirii este să-ţi iubeşti trupul indiferent de dimensiunile tale şi să îţi îndeplineşti visele", a declarat femeia, pentru huffingtonpost.co.uk.

Este complet lipsită de inhibiții

Deși are dimensiunile unui manechin XXL, Tess merge regulat la sala de forţă, se plimbă, înnoată şi face drumeţii. În plus, este și mămică, dar mărturisește că faptul că a ajuns fotomodel nu i-a schimbat foarte mult modul în care se comportă zilnic. Se declară însă copleşită de faptul că a ajuns în câteva zile o celebritate. „Sunt copleşită. Ştiam că impactul va fi unul mare, dar până acum tot ce se întâmplă mi-a depăşit aşteptările", a spus femeia.

Cea mai grasă femeie din lume este tot o americancă


    Greutatea excesivă o împiedică să facă mişcareFoto Getty
Greutatea excesivă o împiedică să facă mişcareFoto Getty

Chiar dacă nu are curajul lui Tess, Charity Pierce a ajuns în Cartea Recordurilor în 2014, pentru că este cea mai grasă femeie din lume. Ere 38 de ani, este din Iowa și cântărește 347 de kilograme.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net