FOTO Cine crezi că are cel mai frumos fund? Toţi sunt studenţi la Cambridge!

Ultima actualizare:

    Katie, de la Sidney SussexFoto: The Tab
Katie, de la Sidney SussexFoto: The Tab

Tinerii, care învaţă la renumita facultate britanică, se mândresc şi cu posterioarele, nu numai cu minţile lor strălucite.

12 studenţi curajoşi de la Cambridge s-au înscris în controversatul concurs lansat de ziarul studenţesc online "The Tab" şi au trimis imagini cu fundurile lor goale pentru a fi votate de către public.

Competiţia, aflată la a trei ediţie, a stârnit discuţii aprinse în trecut, iar cu timpul popularitatea acesteia a crescut. Finaliştii, şase fete şi şase băieţi, se luptă în această perioadă pentru titlul de "Cel mai frumos fund de la Cambridge". Aceştia sunt înfăţişati în diverse peisaje din campusul universităţii, menite să le completeze personalitatea. Unii dintre ei au dat dovadă de umor, trimiţând fotografii în care o imită pe Kim Kardashian, în faimosul ei pictorial pentru revista Paper sau pozând în faţa unui taur confuz.

Pentru a da o notă de elitism acestui concurs, participanţii au scris în dreptul fiecărei imagini câte o vorbă de duh, pentru a dovedi că le pot fi admirate atât trupurile goale, cât şi minţile pline. De exemplu, Vivienne spune că "identitatea lui Euleur este un exemplu de profundă frumuseţe matematică şi, în acelaşi timp, este mai erotică decât romanul «Fifty Shades of Grey»". Robin crede că "un text închis, la fel ca şi o societate închisă, inhibă creaţia artistică a sensului". Iar Lauren susţine ipoteza că "Goya era, într-adevăr, un necrofil şi că erotismul muzei sale mutilate a fost minimalizată în toate lucrările recente".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net