A fost acuzat pe nedrept de agresarea sexuală a unei actrițe

Ultima actualizare:

    Mark Pearson, în vârstă de 51 de ani, a fost acuzat pe nedrept de agresiune sexuală de o actriță.Foto Metro.co.uk
Mark Pearson, în vârstă de 51 de ani, a fost acuzat pe nedrept de agresiune sexuală de o actriță.Foto Metro.co.uk

O foarte cunoscută actriță, în vârstă de 60 de ani, a acuzat pe nedrept un bărbat de agresiune sexuală în momentul în care au trecut unul pe lângă celălalt în stația londoneză Waterloo. Negăsindu-se probe concludente, acesta a fost achitat.

Potrivit Daily Mail, Mark Pearson, un artist în vârstă de 51 de ani, a fost achitat de vina care i-a fost adusă deoarece camerele de supraveghere arată în mod clar că bărbatul nu a avut nici măcar un simplu contact fizic cu presupusa victimă.

Înregistrările de pe camerele de supraveghere au fost rulate cu încetinitorul pentru a putea fi studiate cu atenție de specialiști și a se confirma dacă Pearson a comis sau nu vreo agresiune sexuală.  Avocatul său susține în baza evidențelor că înregistrările au fost puțin modificate iar atunci când clientul său trece pe lângă presupusa victimă, pare să încetinească puțin ritmul mersului, ceea ce ar putea induce în eroare și să pară că ar comite vreun gest.

Experții medico-legali susțin că a fost modificată exact această parte din captura video lăsând impresia că Pearson s-ar fi oprit în dreptul actriței mai mult decât a făcut-o în realitate. După prezentarea probelor și explicațiilor în tribunal, judecătorul l-a achitat de acuzare pe Mark Pearson în 90 de minute. Pentru Pearson era imposibil să comită un asemenea act de vreme ce, după cum se observă și pe camere, ambele sale mâini nici măcar nu erau libere, în mâna stângă ținând o hârtie, iar pe cea dreaptă ținând-o pe geantă.

Imagini cu Pearson susținându-și cauza într-o emisiune Tv:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net