Foarte tare, dai un «fâs» şi adormi pe loc!

Ultima actualizare:

    Foto: Guliver
Foto: Guliver

O companie americană a găsit soluţia perfectă pentru cei care suferă de insomnie! Firma cu sediul în Palo Alto (California) a lansat recent pe piaţă spray-ul miraculos care te adoarme la nici zece minute de la aplicare.

„Sprayable Sleep” este creat pe bază de melatonină (hormon natural produs de organism, care induce somnul, n.r.) şi se aplică seara, la baza gâtului, cu puţin timp înainte de a te duce la culcare. Hormonul intră treptat în corp şi în scurt timp „Moş Ene” vine pe la gene.

Deşi s-a lansat pe piaţă abia acum o lună, spray-ul s-a vândut ca pâinea caldă pe internet. Costă 15 $ (59 de lei) şi a adus deja încasări de 47.122 de $ (183.625 lei). Spray-ul poate fi comandat de pe site-ul indiegogo.com. Tratamentul nu creează dependenţă şi se bazează pe reacţia naturală a corpului omenesc la întuneric, care duce la producerea de melatonină. La nivel mondial peste 390 de milioane de oameni acuză probleme cronice de somn, conform unui studiu aparţinând Organizaţiei Mondiale de Sănătate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net