Fiul lui Trump are arme modificate special pentru el

Ultima actualizare:

    Donald Trump jr  merge la vânătoare  în fiecare weekend
Donald Trump jr merge la vânătoare în fiecare weekend

Fiul cel mare al preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump jr (39 de ani), este pasionat de vânătoare şi nu ratează nici o ocazie să povestească despre asta. Spune că are zeci de arme, majoritatea modificate după gustul lui. Are o mulţime de fotografii de la partidele de vânătoare şi probabil că în curând va posta şi fotografii din România.

Se pare că lui Donald Trump Jr îi place în ţara noastră pentru că a decis să mai zăbovească o zi. Ieri, era aşteptat la Cimitirul Vesel, la Mânăstirea Peiu şi la Muzeul Ţării Oaşului din Săpânţa, Maramureş. A venit luni şi s-a îndreptat direct spre un domeniu de vânătoare de la Singureni, judeţul Giurgiu. Nu am aflat câţi căpriori sau mistreţi a doborât, dar am aflat ce arme are. De exemplu, pentru împuşcarea păsărilor de apă, foloseşte o Benelli Super Black Eagle II, o puşcă utilitară, iar pentru animale mari preferă o puşcă Remington Model 700 modificată sau o puşcă semiautomatică cu platformă AR, scrie The New Yorker.

Fiecare din aceste arme nu costă mult, în jur de 2.000 de dolari, dar Donald jr le modifică după gustul său, le personalizează. Fiul preşedintelui american a declarat că vânează în aproape fiecare weekend, în funcţie de sezon. ”Vânătoarea este o parte din viaţa mea”, a declarat Donald jr. De altfel, şi soţia sa, Vanessa şi cei cinci copii ai lor au învăţat să tragă cu arcul. Presa americană l-a întrebat cum a ajuns fiul unui miliardar să bată pădurile cu arcul şi tolba de săgeţi în spate.


    Preferă puștile  Remington, pe care  le personalizează
Preferă puștile Remington, pe care le personalizează


    Îi plac arcurile  cu săgeți încă  din copilărie
Îi plac arcurile cu săgeți încă din copilărie

El are arcuri tradiţionale, dar şi compuse (n.r. cu mai multe săgeţi) pe care şi le realizează singur, scrie The New Yorker. Moştenitorul imperiului Trump povesteşte că petrecea toată vara cu bunicul său matern Milos Zelnicek, care a trăit în Republica Cehă comunistă. Acesta îl îndemna să cutreiere pădurile, el i-a învăţat pe Donald jr şi pe Eric să împuşte şi să folosească arcul şi săgeţile. Au rămas cu această pasiune pentru toată viaţa. Primăvara merge să doboare curcani, vara pleacă în Africa, de unde s-a întors cu o mulţime de trofee, iar toamna merge după căprioare.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net