Fiica lui Putin a fost înșelată de soț! Incredibil ce pedeapsă a primit ginerele

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Magnatul Kirill Shamalov ar fi rămas fără aproape jumătate din avere drept pedeapsă pentru despărţirea de fiica cea mică a lui Putin, Katerina Tikhonova.

Vestea a apărut după ce s-a vehiculat că magnatul ar avea legături cu o vedetă a lumii mondene, Zhanna Volkova, relatează vineri The Sun în pagina sa electronică, citat de Agerpres. Scandalul a izbucnit după ce a Zhanna Volkova a fost fotografiată dansând tandru cu un bărbat misterios, de Ziua Sf. Valentin de anul trecut. Faţa bărbatului este acoperită în mod deliberat cu un emoticon zâmbitor, dar ceea ce se vede din acest partener de dans lasă să se creadă că el ar fi Shamalov, potrivit agenţiei de ştiri Open Media.

Nici Shamalov şi nici Volkova, ale cărei postări din social media sugerează că locuieşte la Londra, nu au comentat informaţiile apărute în acest sens. Kremlinul a recurs la politica sa obişnuită de a refuza să discute despre familia lui Putin, la fel cum nu a confirmat niciodată căsătoria din 2013 a Katerinei, de 31 de ani, cu Shamalov, fiu al unui vechi acolit al lui Putin.Katerina este cunoscută publicului rus în primul rând pentru dansurile sale rock'n'roll din competiţiile de profil, dar unii susţin că Putin o pregăteşte să-i fie succesoare în 2024.Ea şi Shamalov s-au căsătorit într-o ceremonie luxoasă în staţiunea de schi Igora de lângă Sankt Petersburg, după care cuplul a plecat într-o sanie tradiţională trasă de trei cai.Toţi participanţii la nuntă au jurat să nu dezvăluie secretul şi nu s-a făcut niciun anunţ oficial, pentru că Putin interzice difuzarea de informaţii despre membrii familiei sale.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net