Fetelor, iată ce frizuri se poartă toamna aceasta în zonele intime!

Ultima actualizare:

    Specialiştii susţin că frizura pubiană nu mai e demult un tabu
Specialiştii susţin că frizura pubiană nu mai e demult un tabu

Gata, sezonul costumului de baie a trecut! Nu trebuie să vă mai redeţi până la limita bikinilor. Puteţi fi creative, relaxate şi sexy pentru partenerul vostru. Specialiştii germani de la „Stylebook” au contactat mai mulţi stilişti şi au stabilit cele 5 „coafuri intime” care sunt extrem de apreciate în dormitor.

Scăpaţi de frustrări şi pregătiţi-vă cu atenţie pentru relaţii romantice incendiare în sezonul ploilor! Cam asta le îndeamnă stiliştii germani pe tinerele care vor să prelungească experienţele erotice din timpul verii. Toată lumea ştie că epilarea cu ceară face rău sănătăţii, aşa că tăiaţi procedura de pe listă. Lama este sfântă şi face miracole acolo jos, susţine Caroline Selmes, autoarea cărţii „Păsărica – Frizuri unice pentru paşi frumoşi în viaţă”. Cu puţin antrenament, aceste „coafuri intime pot fi realizate acasă, în faţa oglinzii.

1. Creastă de indian

Formele geometrice sunt deosebit de sexy atunci când porţi o lenjerie intimă transparentă de culoare roşie sau neagră. Creasta de indian se face până la nivelul elasticului chiloţilor, nu mai sus şi arată aşa:


    Creasta de indian
Creasta de indian

2. Charlie Chaplin

Acest tip de coafură intimă este extrem de apreciat în timpul partidelor de sex oral pe care vi le oferă partenerul. Privit de sus, iubitul seamănă cu Charlie Chaplin pentru că „mustaţa” de jos i se fixează de minune:


    Charlie Chaplin
Charlie Chaplin

3. Pahar de martini

Prin această formă numită „paharul de martini” sau jumătate de clepsidră, orice femeie se simte sexy. Accentuează linia sexului feminin şi îi indică partenerul direcţia către o experienţă de neuitat:


    Pahar de martini
Pahar de martini

4. Timbrul

Pare inutil, banal şi desuet, dar toamna aceasta se poartă formele geometrice în zonele intime. Un mic pătrăţel decupat cu precizie cu lama deasupra sexului dă impresia de Femeie fatală şi sofisticată”:


    Timbrul
Timbrul

5. Stilul brazilian

În cazul în care sunteţi pur şi simplu în pană de inspiraţie sau vreţi să rezolvaţi rapid problema părului de jos, cea mai bună variantă este epilarea completă. Nu apelaţi la ceară şi radeţi cu lama, în răspăr:


    Stilul brazilian
Stilul brazilian

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
președintele iranian s a prăbușit cu elicopterul FOTO EPA jpg
image
image
image
image
image
image
tuneluri autostrada jpg
doctorul mircea beuran jpeg
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net