Fenomen inexplicabil în America. O stradă s-a prăbușit în numai 3 ore

Ultima actualizare:

    Strada s-a ridicat și s-a crăpat într-un timp foarte scurt, fără nicio explicațiefoto: Los Angeles County Department of public works
Strada s-a ridicat și s-a crăpat într-un timp foarte scurt, fără nicio explicațiefoto: Los Angeles County Department of public works

O stradă în stare perfectă s-a transformat în ruină în numai trei ore, în urmă cu două săptămâni, pe 19 noiembrie, în California. Specialiștii nu reușesc să găsească nicio explicație, în condițiile în care în zonă nu s-a înregistrat niciun cutremur și nici nu au fost inundații. Imaginile surprinse sunt incredibile.

Geologii ridică neputincioși din umeri în fața acestui fenomen inexplicabil. O stradă în perfectă stare de funcționare s-a deformat într-un interval de trei ore, de parcă ar fi fost afectată de un cutremur. Singura problemă ar fi că niciun seism nu a fost înregistrat în zona respectivă.

Între orele 12.08 și 15.35, când au fost realizate fotografiile date publicității de autorități, asfaltul s-a ridicat și a crăpat, făcând imposibilă circulația pe Vasquez Canyon Road, la Santa Clarita, în Los Angeles.

Asemenea modificări s epot produce doar în urma unui cutremur puternic sau a unor căderi semnificative d eprecipitații, care să antreneze alunecări de teren. Nimic de felul acesta nu s-a înregistrat în zonă în ziua cu pricina.

”Nu vorbim doar dspre șoseaua care s-a ridicat. Muntele însuși s-a deplasat și a împins drumul”, a declarat Paul Funk, purtătorul de cuvânt al Departamentului lucrărilor publice din comitatul Los Angeles, citat de Paris Match.

Porțiunea de drum distrusă a rămas închisă, în timp ce mai mulți experți încearcă să rezolve misterul. Chinul specialiștilor, bucuria skater-ilor! Amatorii de senzații tari au fost încântați să descopere un loc numai bun de distracție, cu denivelări care ajung și până la 4,5 metri.

Unii geologi sunt de părere că la mijloc ar putea fi o alunecare progresivă de teren, de origine neclară, în vreme ce alții consideră că ploile din trecut au saturat terenul într-o asemenea măsură, încât au provocat ruptura.

Asta dacă nu cumva scenariul din ”Tremors” nu s-a transformat în realitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
sfintii imparati constantin si mama sa elena images jpeg
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
image
actualitate.net
image
actualitate.net