Fată de 17 ani, violată în grup și dată de mâncare aligatorilor!

Ultima actualizare:

    Brittanee Marie Drexel a dispărut fără urmă, în anul 2009Foto: Facebook
Brittanee Marie Drexel a dispărut fără urmă, în anul 2009Foto: Facebook

Crimă ca-n filme! O adolescentă din New York a avut parte de un sfârșit cumplit. Timp de șapte ani, părinții fetei nu au știut ce s-a întâmplat cu ea. A dispărut în 2009, iar polițiștii au reușit abia acum să afle detalii despre moartea sa.

Brittanee Marie Drexel, care pe atunci avea 17 ani, a fugit alături de prietenii ei la Plaja Myrtle, din Rochester, fără să le dea de veste părinților săi. Tânăra a dispărut fără urmă, pe 25 aprilie 2009, potrivit Daily Mail.

În luna iunie a acestui an, anchetatorii au oferit o recompensă de 25.000 de dolari celor care au vreo informație legată de dispariția adolescentei. Vineri (26 august), un agent FBI a dat presei detalii noi despre anchetă. Cel care a făcut lumină în acest caz este un pușcăriaș, condamnat la 25 de ani pentru omor din imprudență.  Taquan Brown a făcut o confesiune sumbră din spatele gratiilor. Acesta le-a mărturisit polițiștilor că știe tot ce s-a întâmplat cu Britanee Marie Drexel. El le-a spus detectivilor că a văzut-o pe Drexel sechestrată în casa lui Timothy Da’Shaun Taylor, care la acea vreme avea 16 ani. Tânăra ar fi fost abuzată sexual de Da’Shaun și de prietenii lui.

Brown susține că se afla în acel loc pentru că trebuie să-i plătească o datorie tatălui lui Taylor și că a văzut-o pe adolescentă încercând să fugă. Britanne ar fi fost prinsă în timp ce încerca să evadeze din casa groazei și împușcată. Taquan Brown a văzut cum cadavrul fetei era înfășurat și aruncat într-un lac plin cu aligatori. 

Polițiștii nu au găsit nici până acum cadavrul fetei, ceea ce face această ipoteză să fie foarte plauzibilă, rămășițele fetei fiind devorate de aligatori.

Joan, mama lui Da’Shaun, susține că această poveste este investată și că bărbatul ei este complet nevinovat. Cu toate acestea, informațiile sunt confirmate și de alți martori. Da’Shaun a fost reținut, dar eliberat după ce familia i-a plătit cauțiunea de 10.000 de dolari. 

image
image
image
image
image
image
istoria otopeni jpg
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net