Fata asta îşi caută cei 40 de fraţi

Ultima actualizare:

    Kianni, 21 de ani (dreapta), împreună cu 6 fraţi şi mama ei, Ruth (stânga)Foto: Instagram
Kianni, 21 de ani (dreapta), împreună cu 6 fraţi şi mama ei, Ruth (stânga)Foto: Instagram

A descoperit îngrozită că are 40 de fraţi în întreaga lume! Americanca Kianni Arroyo a avut un şoc când a aflat că tatăl ei e donator de spermă. Acum îşi caută fraţii ca să nu facă sex cu vreunul din greşeală.

De cinci ani îşi caută cu disperare cei 40 de fraţi. Însă nu a reuşit să dea până acum decât de 14 dintre aceştia. Kianni Arroyo, de 21 de ani, o ospătăriţă din Orlando, Florida, trăieşte o adevărată dramă. De când a fost speriată de propria bunică de faptul că ar putea, din întâmplare, să facă sex cu vreun frate al ei, nu mai are linişte.

Bătrâna a înspăimântat-o că acest lucru ar fi un incest, care este pedepsit şi de lege, dar e şi un păcat înfiorător condamnat de biserică. Aşa că biata Kianni s-a decis să-i găsească absolut pe toţi fraţii, cu orice preţ. Numai că a descoperit că aceştia sunt răspândiţi pe tot globul. Cei pe care i-a găsit deja locuiesc pe coasta de est a Americii, Noua Zeelandă şi Canada. Ani de zile nu a ştiut că mama ei, Ruth, de 51 de ani, a apelat la o clinică de fertilizare artificială pentru a o aduce pe lume.

A găsit doar 14 până acum


    Fratele care i-ar fi plăcut ca iubit şi două suroriFoto: Instagram
Fratele care i-ar fi plăcut ca iubit şi două suroriFoto: Instagram

A aflat totul de la bunica sa, care s-a hotărât să-i spună adevărul, de teamă ca nepoata să nu devină într-o zi incestuoasă fără vină. De atunci, a pornit în căutarea fraţilor. L-a găsit mai întâi pe tată, prin intermediul clinicii de fertilizare.

“Este un tip grozav, cu minte deschisă. Are o inimă mare şi m-a ajutat să dau de urma unui frate, care chiar mi-ar fi plăcut. Bine că acum ştiu că avem acelaşi sânge. Am mai găsit şi patru seturi de gemeni”, a povestit Kianni.

Din cercetări, rezultă că ea este fiica cea mai mare a donatorului de spermă, al cărui nume nu vrea să-l dezvăluie. De obicei, un bărbat nu poate face mai mult de 12-15 donări de spermă. Însă datele lui s-au şters din baza de date a clinicii din greşeală şi i s-a permis să doneze în continuare. Aşa s-a ajuns să aibă acum 41 de copii, număr despre care nici măcar bărbatul donator nu avea habar până ce Kianni l-a găsit. “E senzaţional când afli că ai atât de mulţi fraţi. Abia aştept să-i cunosc pe toţi şi să le pun întrebări”, a mai spus tânăra. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net