Faţa ascunsă a Melaniei Trump: «S-a vrut Primă Doamnă»

Ultima actualizare:

    Melania l-ar fi împins pe soţul ei, Donald Trump, să candideze la preşedinţieFoto: EPA
Melania l-ar fi împins pe soţul ei, Donald Trump, să candideze la preşedinţieFoto: EPA

Faţa ascunsă a Melaniei Triump a fost dezvăluită de jurnalista Kate Bennett. Aceasta vorbeşte despre ce se ascunde în spatele eleganţei şi frumuseţii ei într-o biografie neautorizată a Primei Doamne a SUA.

Faţa ascunsă a Primei Doamne a Americii, Melania Triump (49 de ani), a fost dezvăluită de jurnalista Kate Bennett într-o nouă carte intitulată “Free Melania”. Autoarea o descrie pe soţia preşedintelui Donald Trump (73 de ani) drept “o femeie independentă şi uimitor de feministă”. Ea şi-a propus să răspundă la întrebarea: cine este de fapt Melania Trump? După ce soţul său a fost ales drept locatarul de la Casa Albă, în urmă cu trei ani, Prima Doamnă a SUA fascinează. Considerată drept glacială şi incompetentă de detractorii ei, Melania ar fi, în realitate, cu totul altă persoană faţă de comportamentul pe care îl afişează în public, susţine jurnalista de la CNN, Kate Bennett. Ea ar fi jucat un rol crucial în cariera soţului său. Melania ar fi fost cea care l-a împins pe Donald să se prezinte la alegerile prezindenţiale din 2016, pe care le-a câştigat.

Scandal la Casa Albă! Donald Trump ar fi trimis tabloidelor fotografii cu soţia sa dezbrăcată

Melania Trump, o soție trofeu nefericită la Casa Albă? Iată ce spun experții!

În timp ce, de mulţi ani, numeroşi americani afirmă că Melania Trump nu ar vedea cu ochi buni mediatizarea la care nu ar fi aspirat, realitatea ar fi cu totul alta. Prima Doamnă ar fi la originea candidaturii soţului său şi ar fi făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a fi ales. “O idee falsă rămâne: aceea că Melania s-ar fi opus candidaturii lui Trump la preşedinţie. Nu este adevărat. Ea l-a împins foarte mult să se lanseze, în parte pentru că se gândea că într.-adevăr el va câştiga şi va face o treabă bună”, scrie jurnalista. De trei ani, Melania lucrează cot la cot cu soţul său, în umbră. “Independentă” faţă Donald, slovena e foarte feministă. În ciuda dezaprobării de la Casa Albă, Kate Bennett a dezvăluit că Melania ar fi în relaţii reci cu fiica sa vitregă, Ivanka, de 18 luni. În iunie 2018, Melania ar fi purtat o vestă Zara pe care scria “Nu-mi pasă deloc şi voi?” Detractorii ei au văzut în asta o legătură cu politica controversată privitoare la migraţii a soţului său, Donald Trump. Însă adevărul ar fi altul. Mesajul era adresat fiicei vitrege, fiindcă s-a crezut că aceasta l-ar fi determinat să o “lase mai moale” în această privinţă. Iar în realitate Melania ar fi intervenit în acest scop.

Biografia nu e pe plac la Casa Albă

Biografia jurnalistei Kate Bennett nu este pe placul Casei Albe. Iniţial, i s-a acordat sprijin oficial. Însă jurnalista de la CNN a vrut să se ocupe singură de investigaţii. Biroul de comunicare de la Casa Albă regretă comportamentul acesteia. Subliniază chiar că numeroase afirmaţii făcute de Kate Bennett ar fi eronate. “Biroul nostru a lucrat cu bună credinţă cu Kate pentru această carte şi credem că  ar fi făcut o treabă onestă, dacă accepta colaborarea până la sfârşit. Însă a preferat să facă totul pe cont propriu, din nefericire. Cartea are numeroase detalii false şi luări de poziţie. Asta arată că doamna Bennett a vorbit cu numeroase persoane anonime care nu o cunosc pe Prima Doamnă”, se arată în declaraţia Biroului de comunicare de la Casa Albă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net