Face show în pielea goală în cadă

Ultima actualizare:

    Invită pe cei prezenţi  în public să o spele Foto: Splashnews
Invită pe cei prezenţi în public să o spele Foto: Splashnews

Se scaldă şi ia bani! Tânăra Siobhan O’Loughlin a inventat un spectacol cu totul neobişnuit. Îl susţine în pielea goală în cadă, iar publicul se înghesuie s-o vadă. A obţinut succes în toată lumea.

Recent, Siobhan O’Loughlin a început să susţină show-urile ei în pielea goală în cadă, sub titlul “Broken Bone Bathtub” (în traducere aproximativă Cada Os Rupt), în băi ale unor persoane private din cartierele Brooklyn, Manhattan şi Queens ale New York-ului.  Biletul de intrare costă 35 de dolari (circa 148 de lei), dar cererea este aşa de mare, încât este foarte greu de obţinut. Numărul de bilete este în funcţie de mărimea băii în care are loc spectacolul.

Spectacolul se vrea un fel de teatru, iar Siobhan este singura actriţă care se produce în faţa spectatorilor. Aceştia stau pe scaune în jurul ei şi îi invită să îi toarne apă şi şampon ca să se spele pe cap sau să o frece pe spate. Show-ul durează o oră. În acest timp, Siobhan conversează permanent cu spectatorii. Le pune întrebări de genul: “Aţi făcut vreodată duş platonic cu cineva?”, “De care parte din corp vă e mai jenă”.


    În jurul căzii sunt  puse scaunele  pentru spectatoriFoto: Splashnews
În jurul căzii sunt puse scaunele pentru spectatoriFoto: Splashnews

Artista abordează conversaţii pe tema durerilor, vulnerabilităţii şi a modului în care oamenii se pot vindeca de diversele dureri sufleteşti şi trupeşti. Primul show în cadă a fost susţinut de Siobhan O’Loughlin la Tokyo. Apoi, americanca a oferit spectacole în Los Angeles, Minneapolis, Orlando,  St. Louis, Australia, Marea Britanie, Irlanda şi Insula Man. Ideea spectacolului i-a venit în 2014, când şi-a rupt mâna într-un accident de bicicletă. Acasă nu avea decât duş şi nu putea să se spele fără să-şi ude ghipsul. Atunci a fost nevoită să facă baie pe la prieteni care aveau cadă în baie. “La acea vreme am făcut baie prin tot New York-ul. Atunci m-am gândit ce ar fi dacă aş face şi show cu bani în timp ce mă scald”, a povestit Siobhan O’Loughlin, care a devenit deja cunoscută datorită show-urilor ei îndrăzneţe.

Nu vorbeşte despre sexualitate, doar despre intimitate, în timpul spectacolelor interactive, susţine ea. Îşi povesteşte experienţele de viaţă şi îi pune pe cei care o privesc să le împărtăşească, la rândul lor, pe ale lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
președintele iranian s a prăbușit cu elicopterul FOTO EPA jpg
image
image
image
image
image
image
tuneluri autostrada jpg
doctorul mircea beuran jpeg
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net