Fac striptease la parastase să bocească morţii

Ultima actualizare:

    Rudele celor decedaţi angajează tinere sexy pentru a dansa la căpătâiul adormitului
Rudele celor decedaţi angajează tinere sexy pentru a dansa la căpătâiul adormitului

Aşa ceva mai rar! Într-un orăşel din provincia Hebei, China, bocitoarele sunt îmbrăcate sumar şi dansează la bară, în timp ce defunctul este „jelit” cu un dans erotic.

Mai există înmormântări cu fanfară, alai împărătesc sau cu lăutari, însă cele dintr-un orăşel din China par să le întreacă pe toate. Tradiţia ca mortul să fie condus pe ultimul drum cu bocete şi jale a fost înlocuită de un „program artistic” cu totul aparte. Şi asta pentru că la căpătâiul defunctului are loc un adevărat show de striptease. Bocitoarele, angajate chiar de familia mortului, sunt îmbrăcate sumar şi se unduiesc în memoria celui care a decedat. În lipsa unei bare de striptease, dansatoarele exotice se zvârcolesc minute în şir lângă trupul mortului pentru a-i destinde pe cei prezenţi la parastas.

Potrivit culturii, aceste prestaţii sunt menite să strângă la înmormântare cât mai mulţi prieteni şi cunoştinţe, pentru că se spune că este bine pentru ca sufletul celui decedat să fie înconjurat de cât mai multe persoane înainte de a părăsi această lume.


    După ce-l jelesc pe mort, dansatoarele se ocupă de rudele lui
După ce-l jelesc pe mort, dansatoarele se ocupă de rudele lui

Tradiţia mai spune că aceste practici sunt folosite şi pentru a „potoli furia spiritelor călătoare”. Şi cum altfel să părăseşti pământul dacă nu cu zâmbetul pe buze şi fericit? Unele servicii funerare din China au inclus aceste numere de dans erotic la sfârşitul slujbei, pentru a ridica moralul celor îndoliaţi. Pentru spectacol, rudele scot din buzunar până la 50 de dolari (peste 200 de lei) pentru o reprezentaţie de 30 de minute.

CLICK! SPUNE

Tradiţia ca înmormântările să fie animate de dansatoare exotice face parte din cele 9 etape de meditaţie pentru spiritul celui care a murit. Pentru ca trecerea în „viaţa de dincolo” să fie mai uşoară, budiştii din China şi Taiwan cred că numărul participanţilor la funeralii trebuie să fie unul mare. Astfel, spiritul decedatului intră mai uşor în armonia universală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
33b664b332973aba jpg
image
image
image
image
image
image
loterie jpg
Vitamine pentru piele jpg
pana pasare huia colaj captura video jpg
Salonul Auto Beijing, Xpeng, foto Facebook
yasushi takahashi captura video jpg
bomba satu mare jpg
femeie intrus1 jpg
avere bani bogati 1200x900 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net