Extravaganțele soției președintelui brazilian: e cea mai sexy și cea mai rea Primă Doamnă din lume

Ultima actualizare:
Marcela a fost manechin
Marcela a fost manechin

Marcela Temer (33 de ani) este noua prima doamnă a Braziliei. Soțul ei, Michel Temer (75 de ani), este acum președintele interimar al Braziliei. Cunoscută drept varianta braziliană a Carlei Bruni, frumoasa șatenă are o armată de oameni lângă ea. Sora ei Fernanda a apărut în Playboy, dar ședința foto a fost retrasă imediat.

Marcela Temer vrea tot ce-i mai bun, indiferent de costuri. Și este obișnuită să primească tot ce-și dorește. Noua Prima Doamnă a Braziliei este foarte sexy și mult mai tânără decât soțul ei. Între ea și Michel Temer este o diferență de 42 de ani. Îi place să fie în centrul atenției și a repetat de foarte mult timp pentru rolul cel mare, scrie Daily Mail.

Țara arde și baba se piaptănă


    Marcela a fost manechinFoto: Getty
Marcela a fost manechinFoto: Getty

Numită Carla Bruni a Braziliei, fostul manechin a devenit Prima Doamnă, după ce Michel Temer a fost numit președinte interimar săptămâna trecută, după ce Dilma Rousseff a fost suspendată din funcție și va fi supusă unei proceduri de destituire pentru manipulare de conturi publice. Deși a fost numită „cea mai frumoasă Primă Doamnă din lume”, mulți brazilieni nu se simt atât de mândri să o aibă pe Marcela ca reprezentantă a țării.

„Uitați-vă la ea. Acum o să plătim noi pentru sesiunile ei de shopping din Paris și Milan”, a comentat un cetățean.

Marcela Temer nu pare să fie deloc deranjată de aceste comentarii. Chiar dacă Brazilia este în plină criză economică, cu milioane de oameni care și-au pierdut slujba, soția actualului președinte brazilian refuză să renunțe la stilul ei de viață opulent. Șatena și-a făcut renovări de milioane de euro  la reședința unde s-a mutat cu fiul ei său abia după ce i-au fost îndeplinite toate dorințele.

Marcela l-a cunoscut pe Michel la 19 ani
Marcela l-a cunoscut pe Michel la 19 ani

Timp de un an, Marcela a stat la vila de 2.5 milioane de euro din Sao Paolo, împreună cu fiica sa, în timp ce Michel Temer locuia singur în Brasilia. Odată ce s-a mutat de acolo, dorințele ei extravagante au fost plătite cu bani publici. Soții Temer și fiul său trăiesc pe picior mare. Marcela a insistat ca mama și sora ei mai mică să se mute cu ea în capitala Braziliei, iar Michel le-a cumpărat o vilă de 1 milion de euro. Din nou, banii publici au fost folosiți pentru luxul familiei Temer. Chiar și când iese să ia cina în oraș, pretențiile fostului manechin sunt demne de o divă de la Hollywood. Dacă vrea să mănânce într-un restaurant, Marcela cere ca localul să fie deschis doar pentru ea, deoarece nu vrea să ia masa în compania „oamenilor de rând”. Agenda ei este întotdeauna plină, dar nu cu afacerile țării: tratamente de înfrumusețare zilnice, manechiură, sesiuni de fitness, consultații la nutriționiști și dermatologi și ieșiri extravagante în oraș sau sesiuni de shopping. Este mereu păzită de cinci gărzi de corp și se bucură de noul statut de Primă Doamnă. Ce a făcut Marcela ca să ajungă aici? Putem doar ghici. CV-ul șatenei nu este foarte lung. Marcela a fost recepționeră și model. La 19 ani l-a cunoscut pe Michel Temer, care era pe atunci parlamentar și invitat de onoare la un prânz organizat de un alt politician. Marcela a venit acompaniată de unchiul ei, care a încurajat-o să se fotografieze cu Michel. A plecat de acolo cu o poză, dar și cu numărul lui de telefon. Acum, Marcela are numele soțului ei tatuat pe gât și „gestionează” banii țării cum vrea ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net