Explozie puternică într-o rafinărie din Italia. Oamenii au fost sfătuiți să rămână în case

Ultima actualizare:

    Explozia din nordul Italiei a dus la emanarea de fum toxicFoto: captură video
Explozia din nordul Italiei a dus la emanarea de fum toxicFoto: captură video

Explozia din nordul Italiei i-a făcut pe cetățenii localității Stango să-și închidă casele, geamurile și să rămână în siguranță, până când fumul toxic dispare, după cum au fost sfătuiți de autorități.

Rafinăria Eni a fost incendiată, după explozia de mari dimensiuni care a avut loc marți după masă, 30 noiembrie, în regiunea Livorno, Italia. Flăcările imense au fost stinse, până la urmă, de pompieri, care au ajuns la fața locului de urgență. Fumul negru și gros a putut fi văzut din localitatea Stango, rafinăria fiind în afara orașului.Până la acest moment, nu se cunosc date care să identifice cauza exploziei care a avut loc în rafinăria Eni din Stango.„Operațiunile de răcire și reabilitare sunt în curs de desfășurare. Nu au fost raportate persoane rănite. Circulația rutieră a fost restabilită", a menționat serviciul de pompieri.Oamenii localității Stango din Nordul Italiei au fost alertați în ceea ce privește fumul toxic și au fost sfătuiți de primarul Luca Salvetti să stea departe de zona afectată, dar și să închidă casele, până când cerul va fi din nou senin.

Incidente asemănătoare în Italia

Nu este primul incident de acest gen de anul acesta în Italia. Pe 19 noiembrie, o clădire s-a prăbușit tot în urma unei explozii devastatoare. Evenimentul a avut loc, de această dată, din cauza unor scurgeri de gaze. Presa din peninsulă anunța, la momentul respectiv, că patru persoane au fost date dispărute, în urma tragediei.Explozia din cauza căreia s-a prăbușit o clădire a avut loc în Cancello Scalo, municipiului San Felice a Cancello, regiunea Campania, Italia.

Clădirea de două etaje s-a făcut bucăți, în urma exploziei, iar pagubele au fost foarte mari. Casele din jurul locației unde a avut loc explozia au fost evacuate.

De altfel, un eveniment la fel de asemănător a avut loc tot în Italia, Napoli, în centrul istoric, unde s-a prăbușit o mansardă a unei clădiri cu patru etaje. La momentul respectiv, 12 case au fost evacuate de urgență. În acest caz nu au fost înregistrate victime.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
trei pisici 1wxl jpeg
Mic dejun sanatos - alimentatie sanatoasa - manacare - ou- iaurt-ovaz-fructe de padure FOTO Shutterstock
cristo velato sansevero napoli jpg
otravita jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
pipe jpg
Obezitate FOTO Shutterstock jpg
cartierul justitiei jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net