Executată cu trei gloanţe în faţă de mafia italiană. Românca Mariana Veronica Sologiuc a fost împuşcată lângă Napoli

Ultima actualizare:

    Românca Mariana Veronica Sologiuc a fost  împuşcată lângă Napoli
Românca Mariana Veronica Sologiuc a fost împuşcată lângă Napoli

O suceveancă plecată în Italia de mai mulţi ani a avut parte de o moarte cumplită. Mariana Veronica Sologiuc, de 35 de ani, a fost ucisă cu trei focuri de armă trase chiar în faţă, fiind desfigurată pur şi simplu.

Pentru a o putea identifica, autorităţile italiene au fost nevoite să compare amprentele victimei cu cele existente în baza de date. În apropierea cadavrului au fost găsite şi cele trei cartuşe de pistol, calibrul 7,65 milimetri. Potrivit autorităţilor italiene, Mariana-Veronica Sologiuc administra un bar în Parete, o comună de lângă Napoli, dar până în prezent nu se ştie exact motivul asasinatului.

„Cert este că femeia a fost sechestrată înainte de a fi omorâtă şi aruncată pe marginea drumului. Victima a fost executată cu trei focuri de pistol în faţă, un ritual macabru preferat de mafioţi, un ritual pe care nici carabinierii nu şi-l pot explica. Atât de brutală a fost crima pe care o cercetează”, au scris ziariştii publicaţiei Corriere de la Serra.Părinţii sucevencei au primit groaznica veste joi seară şi acum aşteaptă ca fiica lor să fie adusă acasă într-un sicriu pentru a fi îngropată creştineşte.Suceveanca are legături mai vechi cu zona Napoli. În urmă cu 9 ani ea s-a prostituat în această regiune din Italia şi a intrat într-o reţea organizată de trafic de persoane, ai cărei membri se ocupau în primul rând cu sclavia sexuală. În acest context, Mariana-Veronica Sologiuc s-a cunoscut mai bine cu doi fraţi albanezi, Armando şi Dulber Kuka, cu legături puternice în lumea interlopă italiană, iar moartea de acum este posibil să aibă de-a face cu vechii „prieteni” ai sucevencei.

În apropierea cadavrului au fost găsite şi cele trei cartuşe de pistol, calibrul 7,65 milimetri
În apropierea cadavrului au fost găsite şi cele trei cartuşe de pistol, calibrul 7,65 milimetri

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net