Eurovision 2017: Rusia nu va transmite competiția după scandalul cu Ucraina

Ultima actualizare:

    Rusia nu a acceptă nicio soluție de compromis în fața UcraineiFoto: Twitter
Rusia nu a acceptă nicio soluție de compromis în fața UcraineiFoto: Twitter

În cele din urmă, Rusia, Ucraina și European Broadcasting Union (EBU) nu au putut găsi o soluție concludentă în scandalul iscat după ce reprezentanta Federației Ruse a fost interzisă în statul ucrainean.

Organizatorii competiției Eurovizion 2017 au încercat să ofere două soluții pentru a contracara conflictul: fie artista va concura prin satelit din Rusia, fie în locul ei va participa altcineva, precizează Digi 24. Niciuna dintre cele două variante nu a fost acceptată, așa că reprezentanții ruși au decis să nu mai transmită deloc competiția.

Solista Iulia Samoilova (27 de ani) a fost interzisă în Ucraina de Serviciul de Securitate după ce a participat la un concurs muzical în Crimeea fără a cere acordul autorității de la Kiev. Gestul ei a fost interpretat din punct de vedere politic drept o sfidare la adresa Ucrainei, astfel că i s-a interzis să mai intre în această țară.

image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net