Eroul din Manchester a ajuns din nou în stradă după ce oamenii i-au promis ajutor

Ultima actualizare:

    Omul străzii, care a ajutat mai mulți copii în timpul atacului, a ajuns de unde a plecatfoto: Cavedish press
Omul străzii, care a ajutat mai mulți copii în timpul atacului, a ajuns de unde a plecatfoto: Cavedish press

Omul străzii care a scos cuiele din fața copiilor în timpul atacului de la Manchester Arena și-a reluat viața de unde a lăsat-o. Eroul Stephen Jones trăiește tot în stradă, din mila trecătorilor, chiar dacă după tragicul eveniment mulți oameni au sărit și i-au spus că îl vor ajuta.

Omul străzii, care a fost numit eroul atacului terorist din Manchester Arena, după ce a scos cuie de pe fața mai multor copii speriați și disperați, a ajuns din nou în stradă. Stephen a calmat și ajutat o mulțime de adolescenți până paramedicii au ajuns la locul tragediei și le-au acordat ajutorul necesar.

Bărbatul a fost fotografiat în timp ce cerea bani de mâncare trecătorilor, chiar dacă mai mulți oameni s-au arătat dornici să-l ajute cu un loc de muncă și poate un acoperiș deasupra capului după atac. Acțiunile sale altruiste au câștigat inimile și compasiunea întregului oraș, însă degeaba.

Chiar dacă fiul proprietarului West Ham David Sullivan a apărut într-un show televizat promițând că îl va ajuta pe acesta să fie pe picioarele și alți localnici au spus că vor lua legătura cu o organizație care se ocupă deoamenii fără adăpost, se pare că aceștia au uitat imediat de promisiuni.

”Eu și tata vrem să-i închiriem omului străzii din Manchester o casă timp de 6 luni, ca să-l ajută să se ridice pe picicioare”, declara convins tânărul în urmă cu câteva săptămâni, potrivit Mirror. Cu toate acestea, Stephen a ajuns de unde a plecat, în stradă.


    Mai mulți oameni au spus că îl vor ajuta pentru că are o inimă marefoto: Cavedish press
Mai mulți oameni au spus că îl vor ajuta pentru că are o inimă marefoto: Cavedish press

În urmă cu câteva zile, eroul a fost surprins în același loc, învelit cu același sac de dormit roșu. Stephen doarme în apropiere de locul în care 22 de oameni au murit și alți 60 au fost grav răniți în timpul atacului. Inițial, bărbatul credea că sunt niște focuri de artificii, însă s-a îngrozit când a auzit țipetele disperate ale adolescenților de la Arena.

”Apoi am realizat ce s-a întâmplat și am văzut copii ieșind afară, țipând și având fețele acoperite cu sânge. Aveau fețele și membrele pline de cuie și cioburi de sticlă. Doar pentru că nu am o casă nu înseamnă că nu am o inimă și nu sunt tot om” declara Stephen care a încercat cu disperare să ajute cât mai mulți adolescenți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net