Elevă bătută de un polițist în sala de clasă, sub ochii colegilor

Ultima actualizare:

    Eleva a fost trasă din bancă și târâtă pe josfoto: captură
Eleva a fost trasă din bancă și târâtă pe josfoto: captură

Imaginile în care un polițist bruschează o elevă de culoare într-o sală de clasă, chiar sub ochii colegilor ei, au scandalizat o lume întreagă. Adolescenta a fost trasă cu violență din bancă, trântită pe jos și târâtă prin clasă de un polițist înainte de a fi arestată. Scena s-a petrecut într-un liceu din Spring Valley, Carolina de Sud, SUA, și totul a fost filmat de colegii fetei.

Un nou caz de violență din partea polițiștilor americani față de persoanele de culoare a provocat indignare în rândul opiniei publice de peste Ocean. Polițistul Ben Fields a fost filmat în timp ce trăgea cu violență o elevă de culoare din banca ei și o târa pe jos prin sala de clasă, chiar sub ochii colegilor ei. Field nu se află la primul incident de acest fel. În 2013 au mai fost înregistrate plângeri impotriva omului legii, care ar fi acuzat fără temei mai mulți tineri de culoare că fac parte din găști cu activitate criminală.

În acest caz, se pare că furia polițistului ar fi fost determinată de faptul că eleva s-ar fi opus arestării. O anchetă a fost deschisă în acest caz, dar reacțiile au început deja să curgă din partea personalităților politice. Hillary Clinton, candidată la președinție din partea democraților a scris deja pe contul ei de Twitter că ceea ce s-a întâmplat la liceul din Spring Valley, Carolina de Sud este inacceptabil. ”Nu există nicio scuză pentru folosirea forței într-o școală”, a comentat Hillary Clinton.

Iată imaginile care au șocat America

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net