El a vrut să îl ucidă pe Papă

Ultima actualizare:

    Foto: AP
Foto: AP

Panică maximă! Joi, poliţia italiană a arestat două persoane, printre care şi campionul la kickboxing de origine marocană Abderrahim Moutahrrick. Întreaga planetă a încremenit când a aflat care era misiunea teroriştilor.

Ordinul teroriştilor din cadrul Statului Islamic era ca atacul asupra Papei să aibă loc în Anul Sfânt (n.r. o dată la 25 de ani Papa declară An Sfânt perioada cuprinsă între 8 decembrie şi 20 noiembrie).

Marocanul Abderrahim Moutahrrick a obţinut cetăţenia italiană în urmă cu doi ani
Marocanul Abderrahim Moutahrrick a obţinut cetăţenia italiană în urmă cu doi ani

Luptătorul marocan şi soţia lui erau principalii actori ai unui atac ce trebuia să zguduie din temelii Vaticanul. Procurorul italian Maurizio Romanelli a declarat că “nu existau indicii că atacul era unul iminent pentru următoarele zile”, dar existau informaţii îngrijorătoare cu privire la ţinta atacului: Papa Francisc. Deşi atacul terorist trebuia executat de patru jihadişti, nu au fost arestaţi decât Moutahrrick şi soţia lui, Salma Bencharki. Cei doi au fost săltaţi taman când voiau să plece de la ei de acasă din Lecco (în nordul oraşului Milano), împreună cu cei doi copii ai lor, în vârstă de 2 şi respectiv 4 ani. Moutahrrick a obţinut cetăţenia italiană în urmă cu doi ani şi a câştigat mai multe turnee de arte maţiale mixte.

simeon stalpnicul png

Ei urmau să se întâlnească în drum spre Roma cu Abderrahmane Khachia, de 23 de ani, care a fost la rându-i arestat. În Anul Sfânt în Piaţa Sfântul, Petru de la Vatican au loc pelerinaje şi Papa iese adesea în mijlocul mulţimii pentru a-i binecuvânta pe credincioşi. Teroriştii aveau asupra lor mai multe AK-47 şi grenade de mână.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net