El este unul dintre atacatorii de la Barcelona. Presa spaniolă a publicat prima fotografie

Ultima actualizare:

    Bărbatul a fost prin de poliţişti la 60 de km de Barcelonafoto: El Pais
Bărbatul a fost prin de poliţişti la 60 de km de Barcelonafoto: El Pais

Doi bărbaţi au reuşit să semene panică, joi seara, la Barcelona în doar câteva minute! Au intrat înarmaţi într-un restaurant cu specific turcesc şi au luat ostatici dintre clienţii localului. Unul dintre terorişti a fost reţinut, iar presa spaniolă a dat publicităţii semnalmentele lui. Este vorba despre un bărbat, posibil marocan cu trăsături arabe, cu înălţimea de 1, 70 m, care în momentul incidentului purta o cămaşă albă cu dungi albastre.

Străzile sunt împânzite de poliţişti pe cel mai impoprtant bulevard din Barcelona. Alătădată plin de oameni, ieşiţi la plimbare, acum nu vezi decât forţe de ordine după ce o furgonetă a intrat într-o mulţime în zona turistică Las Ramblas. Vorbim despre cel puţin 13 morţi şi 32 de răniţi. Atacatorii sunt înarmaţi cu mitraliere şi deşi până acum se ştia că ei sunt în localul în care au luat ostatici, se pare că unul dintre ei a fost capturat la peste 60 de kilometri de Barcelona, în apropierea celeilalte furgonete implicate. Până în acest moment, presa internaţională a scris că cele două furgonete au fost închiriate, una fiind luată pe numele unui bărbat musulman. Autorul ar fi un individ de 1,70 m, de origine marocană, care purta o cămașă albă cu dungi albastre la momentul atacului terorist.

O persoană care se află la locul atentatului a declarat pentru presa locală din Barcelona că atacatorii au ameninţat că se vor arunca în aer.

image
image
image
image
image
image
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net