El e „mașina de spermă”! A făcut 54 de copii în doi ani

Ultima actualizare:

    Declan Rooney insistă că donează spermă din generozitate, nu pentru baniFoto: mirror.co.uk
Declan Rooney insistă că donează spermă din generozitate, nu pentru baniFoto: mirror.co.uk

Declan Rooney (43 de ani) este un donator avid de spermă. El susține că are 54 de copii și că își dorește să le ajute pe femeil care nu au bărbați. Bărbatul are opt copii ai lui și 46 din donarea de spermă. El insistă că nu vrea bani în schimbul „serviciilor sale”. Cu toate acestea, Rooney nu este un donator comun. El face sex cu femeile care vor să devină mame, dacă acestea sunt de acord.

Experții cred că bărbatul ar trebui investigat, din teama că donarea masivă de spemă nu ar fi atât de sigură pe cât vrea el să pară. Declan Rooney susține că care are 54 de copii, dintre care opt alături de patru dintre fostele lui partenere de viață. Deși este intens criticat, el se apără spunând că nu face nimic rău, doar vrea să ajute femeile care își doresc să devină mame.

 „Nu mi-e rușine cu ceea ce fac. Am ajutat multe femei să-și întemeieze familii” , a spus Ronney, pentru cotidianul britanic The Daily Mail.

Bărbatul și-a făcut un site unde își oferă serviciile „femeilor lesbiene, bisexuale, singur, cuplurilor de lesbine sau cuplurilor heteroxeuale”, care nu pot să facă copii din anumite motive. Declan Rooney își face reclamă rețeaua de socializare Facebook și prin intermediul unei aplicații de pe telefonul mobil. El susține că serviciile lui sunt atât de populare, încât a ajutat trei femei să rămână însărcinate, în doar 24 de ore.  Cu toate acestea, experții susțin că donatorii legali ajută, în general, aproximativ 10 familii. 

Declan Rooney nu doar donează. Dacă femeile vor să facă sex cu el, el nu are nici o problemă cu asta, deși insistă că face acest lucru din generozitate, nu ca să se culce cu ele. Specialiștii sunt foarte indignați de Rooeny. Ei susțin că nu ar trebui lăsat să doneze spermă atât de des, deoarece copiii lui ar putea să crească în aceeași zonă, fără să știe unii de alții, și să formeze relații incestuoase.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net