Ei sunt cei mai cool prinți din lume și sunt burlaci!

Ultima actualizare:

    Regina Rania și fiul ei, Prințul Iordanieifoto: arhivă
Regina Rania și fiul ei, Prințul Iordanieifoto: arhivă

Acum că Prințul Harry este logodit cu Meghan Markle, iar din luna mai a anului 2018 va spune ADIO burlăciei, iată că mai sunt și alți copii cu sânge regal foarte cool, bogați și singuri.

Odată cu căsătoria Prințului Harry, lista bărbaților nobili rămași necăsătoriți se restrânge, mai ales că anul acesta alti doi prinți și-a pierdut titlul de cuceritori. Este vorba de fiul cel mic al prințului moștenitor al Serbiei – tânărul Filip Karadjordjevic în vârstă de 35 de ani și de Prințul Christian of Hanover care au pășit la altar în costume de miri, alături de partenerele lor. Să vedem, așadar, cine sunt prinții necăsătoriți!

Prințul Hussein bin Abdullah al Iordaniei, fiul Reginei Rania

Cu o mamă atât de cool și de frumoasă ca Regina Rania a Iordaniei, fiul său nu putea fi mai prejos. De altfel, este unul dintre cei mai răvniți bărbați cu sânge albastru. În vârstă de 23 de ani, fiul cel mare al Reginei Rania și al soțului ei, Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei are o mulțime de fani pe Instagram. Mai mult de 1 milioane de oameni îl urmăresc, asta pentru că are pasiuni dintre cele mai moderne – îi place să joace fotbal și să se plimbe cu motocicleta prin deșert.

El va fi moștenitorul tronului, viitor rege, așa că probabil căutarea unei partenere serioase, potrivite pentru statutul de viitoare regină este una mult mai complexă. Până atunci rămâne unul dintre cei mai râvniți burlaci!

Vezi ce alți prinți din lume sunt burlaci și sexy!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net