Ei au cele mai late limbi din lume! FOTO, VIDEO

Ultima actualizare:

    Byron are limba de 8,6 centimetri, Emily are limba de 7,3 centimetri lăţime
Byron are limba de 8,6 centimetri, Emily are limba de 7,3 centimetri lăţime

Byron şi Emily Schlenker au intrat în Cartea Recordurilor pentru că au cele mai late limbi din lume. El este bărbatul cu limba cea mai lată, iar ea este femeia cu cea mai lată limbă de pe planetă.

Limba lui Byron (45 de ani) are lăţimea incredibilă de 8,6 centimetri, adică este cu 2 centimetri mai lată decât un iPhone 6. La vârsta de numai 14 ani, Emily nu este departe de performanţa tatălui. Limba ei are lăţimea de 7,3 centimetri, dimensiuni mult mai mari decât cele normale la om.

Uluitor este faptul că Byron şi Emily au descoperit din întâmplare că sunt unici în lume, după ce fata a luat un exemplar din Cartea Recordurilor de la bibliotecă pentru a pregăti o lucrare pentru şcoală. Byron a observat atunci că deţinătorul recordului pentru cea mai lată limbă avea limba mai îngustă decât ei doi.

Tatăl este în al nouălea cer de fericire

Astfel, Byron şi Emily Schlenker au devenit repede cunoscuţi în localitatea lor, Syracuse, New York. “Mă opresc oamenii la supermarket ca să facă fotografii cu mine”, a mărturisit tată, încântat. Fiica sa a ezitat să-şi facă public performanţa, de teamă că se vor distra colegii pe seama mea. Însă. Văzând cât este de bucuros tatăl, a acceptat să devină cunoscută şi performanţa sa înscrisă în Cartea Recordurilor. “Toată lumea face glume pe seama limbii lui Byron şi viaţa noastră sexuală”, a mărturisit soţia acestuia, Vicki, mama lui Emily.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net