Educatorul înjunghiat într-o grădiniță a inventat atacul

Ultima actualizare:

    Atacurile au fost puse la cale de reţeaua teroristă Statul Islamicfoto: Twitter
Atacurile au fost puse la cale de reţeaua teroristă Statul Islamicfoto: Twitter

Un educator a fost înjunghiat cu foarfeca și cutterul, luni dimineață (14 decembrie), într-o grădiniță publică. Bărbatul care l-a atacat ar fi invocat gruparea teroristă Stat Islamic/Daesh în timpul agresiunii, ca un avertisment. Asta s-a ştiut despre incident până luni seară, când Parchetul din Paris a făcut o mărturisire şocantă.

UPDATE: Reprezentanţii Parchetului General din Paris au anunţat că bărbatul a admis că a inventat întregul atac, el fiind interogat în prezent în privinţa motivelor pe care le-a avut pentru a face declaraţii false în această privinţă, anunţă mediafax.ro.

Acesta era îmbrăcat cu un combinezon alb de zugrav atunci când a pătruns în clădire. Educatorul era singur și a fost înjunghiat în zona gâtului în timp ce își pregătea cursul. Martorii spun că atacatorul ar fi strigat: „Asta este pentru Daesh (Statul Islamic, n.r.), este un avertisment!”.

Potrivit Mediafax, totul s-a întâmplat la grădinița Jean Perrin din Aubervilliers (Seine-Saint-Denis), Franța. Ulterior, informația a fost confirmată de Parchetul din Bobigny. Victima a fost spitalizată la Lariboisiere, în Paris, și se află în afara oricărui pericol. Suspectul este căutat de autorități. Cazul a fost preluat de către parchetul antiterorist.

În ultimul număr al revistei grupării Stat Islamic, Dar Al Islam, extremiștii au fost încurajați să atace personalul din sistemul francez de educație națională. Revista titra „Franța în genunchi”.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net